kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3835
EURO
35,0525
STERLIN
41,0292
BITCOIN
$70.321
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Hafif yağmur
Cumartesi Kapalı
12°C
Pazar Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

WTM’de Kuzey Kıbrıs ve Türkiye rüzgarı esti

02.11.2021
0
A+
A-

DÜNYANIN en büyük turizm fuarlarından Londra Dünya Turizm Fuarı ‘World Travel Market’ (WTM) Excel Kongre Merkezi’nde kapılarını ziyaretçilere açtı.

KUZEY Kıbrıs ve Türkiye’nin de katılacağı geleneksel World Travel Market (WTM), pandemiden dolayı geçtiğimiz yıl sanal alemde gerçekleşmişti. Bu yıl ise koronavirüs önlemleri kapsamında Londra Turizm Fuarı, 1 Kasım Pazartesi günü başladı. 1-3 Kasım tarihleri arasında Londra’da düzenlenen World Travel Market 2021 Turizm Fuarı’nda Kuzey Kıbrıs ve Türkiye standları da yer aldı.

Dünyanın ikinci büyük turizm fuarı olarak kabul edilen WTM (World Travel Market), Excel Fuar Merkezi’nde dünya turizm sektörünün önde gelen temsilcilerini ağırladı.

Turizm Fuarı’nda, Bakanlığı temsilen Okyay Sadıkoğlu ve Turizm Tanıtma ve Pazarlama Dairesi Müdür Muavini Latif İnce temsil ediyor. Bakanlığın turizm sektörü ile işbirliğinde, yurtdışı turizm tanıtma ve pazarlama çalışmaları kapsamında katılım sağlandığı fuarın, direkt olarak tüketiciye ulaşılması ve aynı zamanda tur operatörleri ile de tanışma ve Kuzey Kıbrıs’ı tanıtma fırsatlarının değerlendirilmesi sağlanacak.

KKTC standını ziyaret ederek sektör temsilcileri ile görüşen Londra Turizm ve Tanıtma Koodinatörü Kadir Doruhan, Kuzey Kıbrıs standına gösteril ilgiliden dolayı memnun olduklarını ifade etti. Londra Gazete’ye konuşan Londra Turizm ve Tanıtma Koordinatörü Kadir Doruhan, İngiltere’nin yabancı pazarlar içerisinde yıllardır en fazla turistin geldiği önemli bir ülke olduğunu ifade ederek, İngiltere’nin turizm açısından büyük bir potansiyele sahip olduğunun altını çizdi. Doruhan,, İngiltere pazarının KKTC açısından çok önemli olduğunu, bu pazarın daha fazla büyümesi için tanıtma çalışmalarının devam ettiğini ekledi.

KKTC Ulusal standı, her yıl olduğu gibi bu yıl da fuar alanının Avrupa ve Akdeniz holinde N5 giriş kapısını karşılayacak şekilde, stand alanı yaklaşık 70m2 üzerine özel konstriksiyonlu bir stand ile katıldı. Türkiye ise Avrupa ülkeleri arasında 300 metrekarelik stand ile yer aldı ve ziyaretçiler tarafından yoğun bir ilgi gördü.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.