kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5877
EURO
34,8539
STERLIN
40,6721
BITCOIN
$64.489
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
11°C
LONDRA
11°C
Hafif yağmur
Cumartesi Parçalı az bulutlu
10°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C

İADD ‘Kadın Yazarlarımız’ konulu panel gerçekleştirdi

İADD ‘Kadın Yazarlarımız’ konulu panel gerçekleştirdi
12.03.2021
0
A+
A-

İNGİLTERE Atatürkçü Düşünce Derneği (İADD), 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününe özel ‘Kadın Yazarlarımız’ konulu panel düzenledi.

İADD tarafından düzenlenen online panel, 11 Mart Perşembe günü Zoom üzerinden saat 18:30’da gerçekleşti. İADD Başkanı Jale Özer, ‘Kadın Yazarlarımız’ konulu panel için şu açıklamayı yaptı:

‘‘11 Mart Perşembe akşamı, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında başlattığımız ‘Kadın Yazarlar’ programımızın onur konuğu gazeteci, yazar , köşe yazarı Mine Kırıkkanat’tı.Programı sosyolog, yazar, belgesel yapımcısı Semra Eren Nijhar yönetti.

Mine Kırıkkanat’ın Türkiye, Fransa ve İspanya’daki gazetecilik çalışmaları, yazarlığı çeşitli anekdotlarla anlatıldığı,gazetecilerin karşılaştığı sorunlar, açılan davalar,yurt içi ve yurt dışında her alanda kadın olmanın zorlukları , kadın hakları, pandemide kadın, kadına şiddet, taciz ve cinayetlerin, laikliğin , ülkemizin içinde bulunduğu durumun tahlil edildiği ve soru yanıt olarak devam eden programa yoğun ilgi oldu. Gecemizin onur konuğu Mine Kırıkkanat’a ve söyleşiyi aktif bir şekilde yöneten Semra Eren Nijhar’a çok teşekkür ederiz.
Ayrıca bu gece programımıza katılarak bizlere güç veren Florida, Los Angeles, İsveç, Almanya, Türkiye ve Birleşik Krallık’tan katılan çok saydaki sivil toplum kuruluş başkanlarına , yöneticilerine,üyelerine, derneğimizin üyelerine ve tüm değerli arkadaş ve dostlarımıza da gönülden teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımızı sunarız. İngiltere Atatürkçü Düşünce Derneği’nin tarihimize ve günümüze ışık tutan programları devam edecektir. Lütfen bizi takip edin.”

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.