kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3833
EURO
35,0293
STERLIN
41,0341
BITCOIN
$70.034
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Hafif yağmur
Cumartesi Kapalı
12°C
Pazar Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

Kıbrıslı Türk Kamran Ezel, İtalya’da İngiltere’yi temsil edecek

Kıbrıslı Türk Kamran Ezel, İtalya’da İngiltere’yi temsil edecek
13.01.2021
0
A+
A-

İNGİLTERE’NİN başkenti Londra’da doğup büyüyen ve aslen Kıbrıslı Türk olan Kamran Ezel, Eylül 2021’de İtalya’da gerçekleşecek olan ‘Çeşitli Spor Yarışması’na katılmak üzere İngiltere’yi temsil etmek için seçildi.

Londra Gazete’ye konuşan 38 yaşındaki tiratlon atleti Kamran Ezel, İngiltere’yi ‘European Champinship’de İtalya’da temsil etmekten büyük mutluluk ve gurur duyduğunu ifade ederek, hedefine daha fazla yaklaştığını belirtti.

14 yıllık ilkokul öğretmenliği ardından Ezel, kariyerine değişiklik yapıp hobisinin peşinden koşmaya karar vermişti. Uzun yıllardır bisiklet sürmenin hayatının büyük bir parçası olduğunu söyleyen Ezel,  ‘Kam’s Cogs’ isminde bisiklet dükkânı açarak, bisiklet bakımı, tavsiyeler, montaj, bisiklet koçu ve turbo eğitmen kurulumları gibi çeşitli hizmetler sunuyor.

‘İŞİMİ SEVEREK YAPIYORUM’

‘Kam’s Cogs’ hayatının dönüm noktası olduğuna değinen Ezel, şöyle devam etti: ‘’14 yıllık ilkokul öğretmenliği yaptıktan sonra, oldukça tutkulu olduğum bir alanda kendimi daha fazla geliştirip işim haline getirdim. Son 9 yıldır çeşitli yarışmalara katılıp boy gösterdim, sevdiğim işi yapıyorum ve hayalime bir adın daha yaklaştım. Cam Cogs’da her türlü hizmeti sunuyoruz, bizi sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz. Bisiklet antrenörü olarak işimi severek yapıyorum, hobimi ve işimi birleştirmek zor ama doğru bir karar oldu.

‘İTALYA’DA KARİYERİMİ TAÇLANDIRMAK İSTİYORUM’

İtalya’da gerçekleşecek olan yarışmaya seçilmiş olmam benim için tarif edilemez bir duygu, yaş grubumdan en iyi 20 kişinin arasında olmak büyük bir gurur. Birkaç yıldır İngiltere’yi temsil etmek için pes etmeden çalıştım ve sonunda hedefime ulaştım. İtalya’da kariyerimi taçlandırmak istiyorum. Toplum üyelerimizden gelen destek mesajları ise beni ayrıca motive ediyor, herkese çok teşekkür ederim. ’’

Ezel, sağlıklı ve uzun bir yaşama sahip olmak isteyenlere, kullanılması son derece keyifli olan bisiklete yönelmelerini tavsiye etti. Ezel, ‘‘Psikolojik olarak da kişiyi rahatlatan bisiklet, tüm kas sisteminin aynı anda çalışmasını sağlamaktadır. Fazla kilolarından şikâyetçi olan kişilere bisiklet sürmesi tavsiye edilmektedir. Vücut dayanıklılığını artıran bisiklet sürmeyi, alışkanlık haline getirmede fayda vardır’’ ifadesini kullandı.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.