kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3808
EURO
34,7196
STERLIN
40,5803
BITCOIN
$60.926
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı az bulutlu
18°C
LONDRA
18°C
Parçalı az bulutlu
Çarşamba Hafif yağmur
14°C
Perşembe Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
16°C
Cuma Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C
Cumartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C

Pizzacı Doğan cinayeti, esrarını koruyor

Pizzacı Doğan cinayeti, esrarını koruyor

DoganDoganLeicester’de 10 yıldır Aladdin Pizza adlı dükkanı işleten Kahramanmaraş kökenli üç çocuk babası Doğan Doğan, vücudu bağlanarak dükkanının üst tarafındaki odada öldürüldü. Polis cinayette bıçak kullanılmadığını açıkladı.

‘BAŞINA TORBA GEÇİRİLMİŞ’

Doğan’ın Londra’da yaşayan ailesi, kollarının bağlanmasının yanısıra başına torba geçirildikten sonra öldürüldüğünü duyduklarını söylediler. Dükkana öğle saatlerinde çalışmak üzere gelen personeli tarafından yukarıda can cekişirken bulunduğu belirtilen Doğan’ın, cüzdanı ile dükkan ve araba anahtarlarının da çalındığı ifade edildi.

Ailesi ve üç çocuğu Enfield’de yaşayan 50 yaşındaki Doğan’ın cinayetinde, polis henüz hiçbir tutuklu olmadığını söyledi. Kapsamlı araştırma yapan Leicestershire Polisi, cinayetin yaşandığı Linton sokağını üç gün kapatarak, çöp kutularını inceledi. Türkiye kökenli Kürt esnafın, adli tıp rapor sonuçları bekleniyor.

Bölge polisi 2012 yılının ilk haftalık raporunda bu cinayeti ilk gündem maddesi yaparak, yıla çok yoğun başladıklarını belirtti.

Doğan’ın çocuklarının Enfield’deki Carterhatch Lane’de okudukları öğrenilirken, olayın duyulmasının ardından Doğan ailesinin başta Almanya olmak üzere diğer ülkelerde de yaşayan akrabaları Londra’ya geldiler. Başsağlığına gelenler Enfield’de yaşayan Doğan Ailesi’nin evine sığmadı. Aile, aşırı izdiham nedeniyle Kuzey Londra’da Vale Road üzerindeki Bakış Beldesi Dayanışma Derneği’nde taziyeleri kabul ediyor. Dernek görevlisi Mehmet Ali, gün boyu yaklaşık 1.000 kişiye yiyecek ve içecek hizmeti verildiğini ifade etti.

Öte yandan, Adli tıp incelemesi için morgda tutulan maktulun naaşı üzerindeki araştırmanın uzun zaman alacağı gerekçesiyle, ailesine teslimin zaman alacağı ifade edildi.

Yakın akrabaları çocuklarının geleceği için çok çalışan ‘masum adamın’ gereksiz yere katledildiğini ifade ettiler. 22 yıl önce Maraş’tan İngiltere’ye göç eden Doğan’ın aynı şehirde Pizzaman adlı diğer bir dükkanı daha bulunuyordu.

Cinayeti araştıran Dedektif Tom Davies, geçtiğimiz Cumartesi günü öğle vakti ile Doğan’ın vücudunun polis tarafından bulunduğu Pazar günü öğle saat 2.20’ye kadar olan süreçte Doğan ile temasta bulunanlar ile görüşmek istediğini açıkladı. Olay hakkında 0800 555 111 numaralı hattan kimliğinizi bildirmeden görüşmeniz mümkün.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.