kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
STERLIN
40,1714
BITCOIN
$63.920
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı bulutlu
13°C
LONDRA
13°C
Parçalı bulutlu
Pazar Az bulutlu
9°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Salı Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Çarşamba hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C

Kanserden korktu, oğlunu boğduktan sonra kendi yaşamına son verdi

Kanserden korktu, oğlunu boğduktan sonra kendi yaşamına son verdi
17.12.2020
0
A+
A-

Bankacılık analisti Yulia Gökçedağ ve oğlu Timur, 12 Ağutos 2020’de Tower Hamlets’de bulunan dairelerinde ölü bulunmuştu.

Yulia ve Timur Gökçedağ’ın ölümleri ile ilgili soruşturma 16 Aralık Çarşamba Corner’s Adli Tip Mahkemesi’nde yapıldı.

Metropolitan Polis Servisi, Yulia ve Timur Gökçedağ’ın ölümünün koşullarını inceleyen koroniyal süreçle tam anlamıyla meşgul oldu – yargıç bulgusu, Yulia Gökçedağ’ın ölümünün yasadışı cinayet olduğu ve ikisinin de 12 Ağustos’da hayatlarını kaybettikleri ifade edildi.

Met’in Uzman Suç Komutanlığı’ndan Dedektif Müfettiş Joanna Yorke şunları söyledi: ‘‘Doğul koşullar dışında herhangi birinin ölümü derin pişmanlık meselesidir ve düşüncelerimiz, sempatimiz Yulia’nin kocası, Timur’un babası ve acılı ailesiyle birlikte. Bugünün bulgusunun onlara bir ölçüde rahatlık ve hukuki sürecin sonra ermesi nedeniyle bir nebze kapanma sağladığını içtenlikle umuyorum.’’

Yulia Gökçedağ ve oğlu Timur, 12 Ağustos Çarşamba günü Metroplitan Polisine kayıp olarak ihbar edilmişti. Polis ekipleri, ertesi gün gece yarısı 3 surlarında, Tower Hamlets’te bulunan 687,00 bin pound değerindeki dairelerine girdi.

Polis, Yulia ve oğlu Timur’u tepkisiz bulmuştular. Her ikisinin de olay yerinde öldüğü açıklandı ve Met’in Suç Uzmanlığı Komutanlığı tarafından soruşturma başlatılmıştı. Otospsi muayeneleri Yulia’nın asılı olduğu ve Timur’un ölüm nedeninin boğulduğu olarak nitelendirildi.

Daily Mail’in haberine göre, doktorlar, Yulia oğlunu banyoda boğmuş olabileceğine ve daha sonra kendini asarak intihar ettiği inanılıyor. 35 yaşındaki kadının ‘tedavi edilebilir’ meme kanserinden öleceğinden korktuğu iddia edildi. Timur2un otopsisini gerçekleştiren Dr Nathianiel Cary, çocuğun kafa derisinde ve çenesinde morluklar olduğunu söyledi.

Adli tıp doktorların, Rusya doğumlu finans analistine yüzde 97 göğüs kanserinden kurtulma şansı verdiğini ancak yüzde üç istisnasının bir parçası olacağına inandığı ortaya çıktı. Kendi canına kıymasına rağmen annesine de ölmekten korktuğunu söylediği belirtildi.

Yulia, ölümünden günler önce ameliyat olacaktı ve ayrıca korku, uykusuzluk ve kaygısıyla başa çıkmasına yardımcı olmak için görüyordu. Bir adli tıp görevlisi Yulia’nın psikiyatristine psikolojik taciz duygularını anlattığını ve kocasından boşanmayı ve Timur’u Rusya’ya götürmeyi planladığını söylediğini aktardı.

Onların ölümüne ilişkin soruşturma 24 Ağustos’ta açıldı ve 16 Aralık’ta Coroners Adli Tıp Mahkemesi’nde devam etti.

Wimbledon’un finansal risk yöneticisi Yulia’nın kocası Mehmet Gökçedağ soruşturmada şunları söyledi: ‘‘Bunu neden ve nasıl yapabildiği hayal bile edilemez. Ondan çıkan çocuğun canını neden alsın?’’

Yulia’nın komşusu Katharina Sellner, Yulia’nın yan kapıdan bağırdığını sık sık duyduğunu ve bir keresinde korkup polisi aradığını söyledi. Yulia ve Timur Gökçedağ’ın ölümlerinin soruşturması tamamlandı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.