kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5633
EURO
34,9936
STERLIN
40,7862
BITCOIN
$64.438
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı bulutlu
9°C
LONDRA
9°C
Parçalı bulutlu
Cumartesi Orta şiddetli yağmur
13°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
18°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
20°C

Eltham Türk Okulu 15 yaşında

Eltham Türk Okulu 15 yaşında
03.04.2012
0
A+
A-

GÜNEY Londra’da yaşayan Türkçe konuşan öğrencilere Türk Dili ve Kültürü Eğitimi veren Eltham Türk Okulu, 15’inci kuruluş yıldönümünü geçtiğimiz günlerde Sidcup’taki bir restoranda düzenlediği etkinlikle kutladı.

 

KKTC Londra Temsilcisi  Dilek Yavuz Yanık ve eşi Okan Yanık, TC Londra Eğitim Müşaviri Muhammed Şeviker ve KKTC Londra Eğitim Ataşesi Mehmet Erenler’in de hazır bulundukları etkinlik balo havasında geç saatlere kadar sürdü. Okulun kurucu üyeleri Fatma Enver, Hande Hasan, Leyla Kemal, Şengül Sofuoğlu, Gülseren Kanlı, Minti Osman, Tulin Yıldırımlar ve okul başkanı Konce Mehmet`in organizasyonuyla gerçekleşen gecede  eski başkanlardan Fatma Enver ve Leyla Kemal, okula verdikleri hizmetlerden dolayı plaketle onurlandırıldılar.

Gecede ayrıca TC Eğitim Müşaviri Muhammed Şeviker ve KKTC Londra Eğitim Ataşesi Mehmet Erenler`e de eğitime olan katkılarından dolayı birer plaket verildi. Plaket töreninin ardından KKTC Londra Temsilcisi  Dilek Yavuz Yanık’ın eğitime emeği geçenler için sarfettiği övgü dolu ve yüreklendirici sözler eğitimciler arasında duygulu anlar yaşanmasına neden oldu.

Okul başkanı Konce Mehmet ise yaptığı konuşmada ‘Okulumuz 15 yıl önce Greenwich bölgesinde yaşayan 8 Türk kadınının çocuklarımızın eğitim eksikliklerini görmesi ile oluştu. Yıllardır bu kurumun ayakta kalabilmesi için gerek biz kurucular gerekse gönüllü bir çok arkadaşımız ellerinden geleni yaptılar. Adlarını teker teker sayamayacağım bu özverili arkadaşlarıma herkesin huzurunda teşekkürü bir borç bilirim. Bizler elimizde geleni yaptık, yapıyoruz ve yapacağız. Eminim ki bizden sonra bu bayrağı devir alacak arkadaşlarımız bizden çok daha büyük projelere imza atacaklardır.’ şeklinde konuştu.

Eltham Türk Okulu küçükler ve büyükler folklor ekiplerinin gösterileriyle coşan davetliler,  Toplum Merkezi modern dans grubunun gösterisini de beğeniyle izlediler.

Eltham Türk Okulu 15’inci kuruluş yıldönümünü herkesin tebessümle hatırlayacağı bir anıya dönüştürmeyi başardı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.