Site icon Londra Gazete

İADD’de ‘Kadınlar Günü’ kutlanacak

İNGİLTERE Atatürkçü Düşünce Derneği tarafından Kadınlar Günü’nü takiben 16 Mart’da “Kadın ve Başarı” başlıklı bir panel düzenleneceği duyuruldu. Semra Eren-Nijhar’ın yöneteceği panelin açılış konuşmasını İADD Başkanı Jale Özer Swailes yapacak. Panele katılan konuşmacılar ise Prof. Dr. Belma Ötüş, Avukat Fidan Osoy, Regent’s Üniversitesi Öğretim Görevlisi Elif Toker-Turnalar olacak.

Azerbaycan House 228 Kingsland Road London E2 8AX adresinde düzenlenecek panel ile ilgili olarak İADD’den gönderilen basın bülteninde programla hakkında ayrıntılar ise şöyle:

“İngiltere Atatürkçü Düşünce Derneği Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile 16 Mart 2018 Cuma akşamı 19.00-21.00 saatleri arasında “Kadın ve Başarı” başlıklı bir panel düzenleyecektir. Azerbaycan House’de düzenlenecek paneli Semra Eren-Nijhar yönetecek ve Prof. Dr.Belma Ötüş-Baskett, Fidan Osoy ve Elif Toker Turnalar konuşmacı olarak katılacaklardır. Panel herkese açık olacaktır ve yerler kısıtlı olduğundan panel için kayıt önemle rica olunur. Tüm ilgililere duyurulur.  Bilgi için: 07482250486”

Exit mobile version