Site icon Londra Gazete

2017 yılında neler yaşadık-EKİM

Ekim – 2017

– Devlet yardımları ve vergiden muaf olma gibi konularda suçlu bulunan Salih Ö. adlı şahsa 135 bin pound para cezası kesildi.

– Güney Londra’da kırmızı ve beyaz çiğ et toptancılığı yapan Ahmet Şükrü, tarihi geçmiş et sattığı ve halkın sağlığını tehdit ettiği gerekçesiyle 53 bin 760 pound para, 4 ay ise hapis cezasına çarptırıldı.

– Muharrem Matemi dolayısıyla Dalston’daki İngiltere AKM ve Cemevi’nde Muharrem Cemi bağlandı. Aşure Gününde ise Başta Cemevi olmak üzere bazı dernek ve kurumlarda lokma dağıtıldı.

– Kıbrıs Kanser Hastalarına Yardım Derneği yararına başlatılan “Bir tutam saç” kampanyasına katılan Ceyda Alemdar, büyük bir titizlikle 4 yıldır uzatmış olduğu saçlarını keserek peruk üretilmesi için kanser hastalarına armağan etti.

– Türk Toplumu Futbol Federasyonu eski Başkanı ve Enfield Belediyesi Meclis Üyesi Turgut Esendağlı tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Esendağlı sevenlerinin katıldığı bir tören ile son yolculuğuna uğurlandı.

– Kıbrıslı Kayıp Şahısların Yakınları Örgütü düzenlediği gece ile Kıbrıslı Türk ve Rum kayıp şahısları andı.

– Kırkısraklılar Dayanışma Merkezi 7. olağan kongresinde Hüseyin Kaya başkanlığında yeni bir yönetim seçti.

– Limasollular Derneği UK 16. olağan kongresinde Başkan Arife Retvan ile yoluna devam etme kararı aldı.

– Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 94.yılı kutlamaları kapsamında Londra Büyükelçiliği’nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resepsiyonu düzenlenirken, İngiltere Türk Dernekleri tarafındansa balolu kutlama gerçekleştirildi.

Exit mobile version