kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
EURO
STERLIN
BITCOIN
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Hafif yağmur
14°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
8°C

2017 yılında neler yaşadık-EKİM

Enfield Belediyesi Meclis Üyesi Turgut Esendağlı tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Esendağlı sevenlerinin katıldığı bir tören ile son yolculuğuna uğurlandı.

2017 yılında neler yaşadık-EKİM
30.12.2017
0
A+
A-

Ekim – 2017

– Devlet yardımları ve vergiden muaf olma gibi konularda suçlu bulunan Salih Ö. adlı şahsa 135 bin pound para cezası kesildi.

– Güney Londra’da kırmızı ve beyaz çiğ et toptancılığı yapan Ahmet Şükrü, tarihi geçmiş et sattığı ve halkın sağlığını tehdit ettiği gerekçesiyle 53 bin 760 pound para, 4 ay ise hapis cezasına çarptırıldı.

– Muharrem Matemi dolayısıyla Dalston’daki İngiltere AKM ve Cemevi’nde Muharrem Cemi bağlandı. Aşure Gününde ise Başta Cemevi olmak üzere bazı dernek ve kurumlarda lokma dağıtıldı.

– Kıbrıs Kanser Hastalarına Yardım Derneği yararına başlatılan “Bir tutam saç” kampanyasına katılan Ceyda Alemdar, büyük bir titizlikle 4 yıldır uzatmış olduğu saçlarını keserek peruk üretilmesi için kanser hastalarına armağan etti.

– Türk Toplumu Futbol Federasyonu eski Başkanı ve Enfield Belediyesi Meclis Üyesi Turgut Esendağlı tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Esendağlı sevenlerinin katıldığı bir tören ile son yolculuğuna uğurlandı.

– Kıbrıslı Kayıp Şahısların Yakınları Örgütü düzenlediği gece ile Kıbrıslı Türk ve Rum kayıp şahısları andı.

– Kırkısraklılar Dayanışma Merkezi 7. olağan kongresinde Hüseyin Kaya başkanlığında yeni bir yönetim seçti.

– Limasollular Derneği UK 16. olağan kongresinde Başkan Arife Retvan ile yoluna devam etme kararı aldı.

– Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 94.yılı kutlamaları kapsamında Londra Büyükelçiliği’nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resepsiyonu düzenlenirken, İngiltere Türk Dernekleri tarafındansa balolu kutlama gerçekleştirildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.