kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3154
EURO
35,1147
STERLIN
40,9576
BITCOIN
$71.138
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Hafif yağmur
14°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
8°C

Kırkısraklılarda yeni yönetim (Videolu haber)

KIRKISRAKLILAR Dayanışma Merkezi yeni yönetimini 7. olağan kongresini gerçekleştirerek belirledi.


KIRKISRAKLILAR Dayanışma Merkezi yeni yönetimini 7. olağan kongresini gerçekleştirerek belirledi.

2007 yılında kurulan Kırkısraklılar Dayanışma Merkezi 7. Olağan Kongresini 15 Ekim Pazar günü Enfield’daki binasında üyelerinin ve dostların katılımıyla gerçekleştirdi. Açılışı danışma kurulu üyeleri yaptı ve kongre özgürlük, eşitlik ve barış için hayatını kaybedenlere bir dakikalık saygı duruşu ile başladı.

Açılış konuşmasını Kürtçe ve Türkçe olarak önceki dönem Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Güven yaptı. Eski başkan, “Bizde yeni yönetim veya eski yönetim gibi bir kavram yok. Kolektif çalışarak bugünlere geldik. Yaptığımız etkinliklerle değerlerimizi beraber yaşadığımız toplumlara tanıtarak ve toplumlar arasında dostluğu geliştirerek örnek bir kurum olduk. Başarımız hepimizin ve kolektif çalışmanın ürünüdür. Kolektif çalışmaya devam ettik ve edeceğiz. Dolayısıyla yeni yönetimimizi bu temelden şimdiden kutlar başarılar diliyoruz.” diye konuştu.

Ahmet Güven katılımcıları selamladıktan sonra, divan kurulu seçildi ve yönetim divan kuruluna devredildi. Divan kurulu üyeliğine Türkan Budaklı, Ali Gül Özbek, Ahmet Sezgin ve Kırkısraklılar Dayanışma Merkezinden Menekşe Erdoğan seçildi. Divan Kurulu’nun yaptığı sunumun ardından 2015-2017 dönemi faaliyet raporu ve bütçe raporu okundu, üyelerin soruları cevaplandırıldı ve gelen görüş ve öneriler tartışıldıktan sonra dernek üyeleri arasında yapılan oylama sonucu 9 asıl, 2 yedek, 3 disiplin ve 3 denetleme olmak üzere 17 kişilik yeni yönetim kurulu seçildi.

Yönetim Kurulu’na seçilen kişiler şöyle oldu:

Yönetim Kurulu: Hüseyin Kaya, Belde Ali Demirci, Özkan Orman, Hatice Koca, Meryem Kaya, Emine Çalışkan, Senem Yaman, Senem Dere, Elif Çavuş

Yedekler: İrfan Koca, Fatoş Aldoğan

Denetleme: Elif Ülger, Yasmin Armağan, Mehmet Şahbaz

Disiplin: Haydar Uzun, Mahmut Mahir, Suna Erdoğan

Hüseyin Kaya ve Ahmet Güven

Hüseyin Kaya başkanlığında seçiline yeni yönetim, üyeler tarafından tebrik edilip, çalışmalarında başarılar dilendi. Hüseyin Kaya üyelere, yönetim kuruluna ve divan kuruluna teşekkür ettikten sonra “Bugüne kadar nasıl çalışıp başarılı olduysak bundan sonra da aynı şekilde çalışıp başarılı bir döneme imza atacağız.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.