kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5478
EURO
34,8217
STERLIN
40,4870
BITCOIN
$66.620
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı bulutlu
12°C
LONDRA
12°C
Parçalı bulutlu
Perşembe Hafif yağmur
10°C
Cuma Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C
Cumartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazar kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C

CHP İngiltere Birliğinde Aşure etkinliği

CHP İngiltere Birliği’ni geçen yıl devralan Hasan Dikme başkanlığındaki yönetim kurulu, parti temsilcilik binasına Aşure etkinliği düzenledi.

CHP İngiltere Birliğinde Aşure etkinliği
09.10.2017
0
A+
A-

CHP İngiltere Birliği’ni geçen yıl devralan Hasan Dikme başkanlığındaki yönetim kurulu, parti temsilcilik binasına Aşure etkinliği düzenledi.

Uzun yaz tatilinin ardından CHP İngiltere Birliği çalışmalarına hız kattı. Göreve geldiklerinden beri İngiltere’deki CHP yapılanmasını fark bir noktaya taşıyan Hasan Dikme başkanlığındaki yeni yönetim kurulu, çalışmalarını sürdürüyor. Toplumun manevi değerlerine hassasiyetle yanaşan CHP İngiltere Birliği, temsilcilik binasında Londralılara Aşure ikram etti. Alevi’siyle Sünni’siyle vatandaşları bir araya getiren etkinlik, 7 Ekim Cumartesi saat 12.00’de başlayıp akşam saatlerine kadar devam etti.

KAPIMIZ HERKESE AÇIK

Londra Gazete’ye konuşan CHP İngiltere Birliği Başkanı Hasan Dikme, yaz tatilinin ardından başladıkları yeni faaliyet dönemine dair açıklamalarda bulundu. “Üyelerimiz yüzde doksana yakını tatile çıktığı için yaklaşık üç aydır merkezimiz kapalıydı. Artık temsilciliğimiz haftanın her günü sabah 9.30’dan akşam 6.30’a kadar açık. İnsanların buraya gelmeye ayakları yavaş yavaş alıştı; çok sayıda insan ağırlıyoruz. Bu merkezi kurarken amacımız hem üyelerimiz hem de üyemiz olsun ya da olmasın sorunu, yardıma ihtiyacı olan herkese bir şekilde destek olmak amacıyla buradayız.” diyen Dikme, kapılarının herkese açık olduğunu ifade etti.

ETKİNLİKLER ARTACAK

CHP İngiltere Birliği olarak yaklaşan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında bir etkinlik düzenlemeye hazırlandıklarını belirten Dikme, Türkiye’den Tuncay Özkan’ın katılacağı kutlama etkinliğini 28 Ekim Cumartesi günü gerçekleştireceklerini açıkladı. Aralık ayında parti üyelerine özel eğitmenlik programını hayata geçireceklerini belirten Dikme, Aytuğ Atıcı’nın vereceği seminerlerle CHP İngiltere üyeleri arasından seçilen kişilere parti hakkında a’dan z’ye her ayrıntı öğretilecek.

DANIŞMA KURULU

Başkan Dikme, bir danışma kurulu oluşturduklarını belirterek, “Biz yaptık oldu yerine, tabandan, her kesimden insanların bir arada olduğu, gelip bize kendi projelerini anlatabildikleri bir kurul oluşturduk. Bize projelerini anlatıyor, isteklerini iletiyorlar ve fikir alışverişinde bulunuyorlar. Geçen hafta danışma kurulumuzun ikinci toplantısını yaptık ve artık her ayın ilk Pazartesi günü bu toplantılarımızı devam ettireceğiz.” dedi.

EĞİTİM PROGRAMLARI ARTACAK

Her ay farklı konularda paneller düzenlemeyi hedefleyen CHP İngiltere Birliğinde çocukların eğitimi için özel kurslar da verilecek. Dikme çocukların eğitim serüvenlerinde onlara destek verecekleri gibi kariyerlerinde de yanlarında olmayı hedeflediklerini dile getirdi. “Yedi sekiz kişiden oluşan bir öğretmen grubunun vereceği matematik, Türkçe, İngilizce ve teknoloji gibi derslerimiz başlayacak. Bunun yanı sıra kariyer günleri düzenleyeceğiz. Kendi alanında başarılı olmuş, bir yerlere gelmiş insanlardan oluşan bir topluluk gençlerimize destek verecek. Örneğin mühendis olmayı isteyen bir genci iki haftalığına bir yere staja göndereceğiz ve ona aklındaki işle gerçek hayattaki işin farklılıkları görmesini, kariyer seçiminde en sağlıklı kararı vermesini sağlşayacağız.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.