kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3623
EURO
34,6594
STERLIN
40,5121
BITCOIN
$58.626
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
12°C
LONDRA
12°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Hafif yağmur
18°C
Cumartesi Parçalı bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C
Pazartesi parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
18°C

“Hayat kaliteniz evinizden belli olur”

İnsanın hayat kalitesini yükseltme çabası, aslında yaşamımız boyunca uğruna çabaladığımız ve çoğu zaman fedakârlık ettiğimiz bir eylem.

“Hayat kaliteniz evinizden belli olur”
11.07.2016
0
A+
A-

Ahmet Komur

İnsanın hayat kalitesini yükseltme çabası, aslında yaşamımız boyunca uğruna çabaladığımız ve çoğu zaman fedakârlık ettiğimiz bir eylem. Ufak ipucu ise, tüm bu çabanın en büyük yatırımının evinize, yuvanıza yönelik olması.

Aldora’da yaz sezonuyla beraber başlayan kampanya ile hem cebinizi hem evinizi hem de kendinizi mutlu edecek fırsatlar söz konusu. Biz de Londra Gazete olarak Aldora’nın Dalston’daki şubesinde, markanın ortaklarından Ahmet Kömür ile görüştük. 2014 Ağustos ayında açılan Dalston Aldora, 2 senedir kalitesinden ödün vermeden ilerleyen bir marka. Ana fabrikanın Kayseri’de bulunduğu Aldora Almanya, Fransa, Avusturya ve İngiltere gibi Avrupa’da gittikçe büyüyen bir markete de yayılmakta.

Ahmet Kömür, başarılarının arkasındaki sırlardan birinin de Aldora’daki ürün çeşitliliği. Türk malı kalitesinin bilinen değerinin üzerine aynı zamanda ürünlerin çeşitliliğinin Aldora’nın en önemli tarzlarından biri olduğunu belirten Kömür, özellikle Türkçe konuşan toplumların yanı sıra yabancı uyruklu kişilerin de Aldora’yı tercih etme sebeplerinden birini buna bağlıyor.

Manhattan, Elize Visco ve Viscoline gibi özgün, şık ve modern tasarımlarla yatak odası planlamasında da alanında öncü olan Aldora, “nefes alan pamuk dokusu” özgünlüğüyle hem şık hem de sağlıklı bir ev vaat ediyor.

Yaz kampanyası dönemine girerken, yatak odası, yemek odası ve oturma odası alanında tasarım olanağı sunan ve tüm bunları kapsayan paket kampanyalarıyla da, müşterilerin kaçırmak istemeyeceği bir döneme girilmiş durumda aslında.

KONSEPTLERDE LİMİT YOK

Aldora’nın alanında uzman olduğu Value, Country ve Anette gibi konseptlerin yanı sıra Line, Aroma ve Gizia gibi modern dokunuşların da bir parçası olabilecek eviniz için, Aldora hayat kalitenize bir şans vermek için doğru adres. Daha detaylı bilgi almak için Aldora Dalston şubesini 020 7254 3331 numaralı hattan arayabilir veya mağazayı ziyaret edebilirsiniz: 92-94 Kingsland High Street, Dalston, E8 2NS Londra

Yorumlar

  1. aldora hem kalitesi ile hem ürün gamıyla yuklesen bı deger