kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
STERLIN
40,5683
BITCOIN
$63.603
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
şiddetli yağmur
14°C
LONDRA
14°C
şiddetli yağmur
Pazartesi Kapalı
15°C
Salı Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C
Çarşamba Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Perşembe hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C

Esin Cash & Carry resmi açılışını yaptı

Londra’da 1980 yılından beri hizmet veren, en eski ve köklü Türk gıda firmalarından TFC Holdings, toptan ve perakende satış yapacağı yeni kuruluşu olan Esin Cash & Carry’nin resmi açılışını gerçekleştirdi.

Esin Cash & Carry resmi açılışını yaptı
22.12.2015
0
A+
A-

 

DSC_4640

Londra’da 1980 yılından beri hizmet veren, en eski ve köklü Türk gıda firmalarından TFC Holdings, toptan ve perakende satış yapacağı yeni kuruluşu olan Esin Cash & Carry’nin resmi açılışını gerçekleştirdi. Açılış kurdelasını Londra Başkonsolosu Emirhan Yorulmazlar, TFC Holding kurucusu Hüseyin Uçar ve TFC şirket yöneticileri kesti.

Enfield bölgesinde bulunan Esin Cash & Carry 150’yi aşkın davetlinin katılımıyla geçtimiz Salı günü resmi olarak açıldı. TFC Holdings’in kurucusu Hüseyin Uçar, şirket yöneticisi Can Uçar, TFC Holdings Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Uyur, şirket yöneticileri, Londra Başkonsolosu Emirhan Yorulmazlar, Londra’da gıda sektörünün önde gelen temsilcileri ve TFC çalışanları katıldı.

ESİN CASH&CARRY PAZARI CANLANDIRACAK

TFC Holdings Kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Hüseyin Uçar açılış konuşmasında konuklara şunlara söyledi: “1980 yılından bu yana Turkish Food Center kaliteli hizmet anlayışıyla aldığı güven ve destekle toplumuzdan aldığı güvenle bugün bu noktalara gelmiştir. TFC Grubumuz bu güvene layık olmak için hergün daha fazla çalışmaya devam etmektedir. Esin Cash& Carry gerek istihdam yaratılmasından, gerekse ürün çeşidi ile getirdiği rekabetin avantajlarıyla içinde bulunduğu pazara ayrı bir canlılık katacak ve şekillendirecektir.” dedi.

DSC_4598

ESİN CASH & CARRY’DEN 14 MİLYON POUND’LUK YATIRIM

TFC Holding yöneticisi Can Uçar, Esin Cash & Carry yatırımının ortaya çıkmasında büyük katkısı olan özellikle 3 kişiye teşekkür etmek istediğini söyleyerek sözlerine başladı. Uçar, TFC Holding’in muhasebe hesaplarını yapan mali müşavir Altan Kemal’in yalnızca hesaplarını yapmakla kalmayıp, şirketin kurumsallaşmasında da katkıları olduğunu belirtti. Uçar sözlerini şöyle sürdürdü: “İkinci olarak Türk İş Bankası Genel Müdürü Hasan bey 2.5 ay gibi kısa bir sürede bu binanın mortgage’ni almamızı sağlayarak şirketimize büyük katkı sağlamıştır. Üçüncü olarak şirketimizin CEO’su Deniz Suyur’a teşekkür etmek istiyorum. Yalnızca eniştemiz olduğu için değil, İstanbul’daki güzel yaşamını bırakarak ailesiyle Londra’ya taşınıp, TFC ailesine katılarak şirketimize çok önemli katkılar sağladı.

100 KİŞİYE İSTİHDAM SAĞLADI

Bu yatırım TFC grubunun tek seferde yaptığı en büyük yatırımdır. Yaklaşık 9 milyon pound binasına, yaklaşık 5 milyon poundluk stokuyla 14 milyon poundluk bir yatırım olmuştur. Esin Cash & Carry 210 bin sq ft alan üzerinde 115 bin sq ft kapalı alanda hizmet veriyor. 100’den fazla kişiye yeni iş imkanı yaratmıştır. Projenin bir diğer önemli tarafı kızım Esin’in isminin olması.”

DSC_461022

“İNGİLTERE’DE BÜYÜYEN BİR TÜRK VARLIĞI VAR”

Londra Başkonsolosu Emirhan Yorulmazlar, Hüseyin Uçar’ı başta olmak üzere tüm TFC ailesini bu açılıştan dolayı kutladığını söyleyerek sözlerine başladı. Başkonosolos Yorulmazlar sözlerini şöyle sürdürdü: “İngiltere’de ticaretten sanata, akademiden kültüre kadar her alanda gittikçe büyüyen gelişen bir Türk varlığına sahibiz. Ümit ediyorum, burda yaşayan Türk vatandaşları hem bu ülkenin parçası olarak hem Türkiye ile bağlantısı anlamında bizimde desteğimizle önemli adımlar atmaya devam edecektir.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.