kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
34,2369
EURO
37,6126
STERLIN
44,9043
BITCOIN
$62.109
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
15°C
LONDRA
15°C
Orta şiddetli yağmur
Çarşamba Hafif yağmur
12°C
Perşembe Açık
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Cuma Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C
Cumartesi kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

Star Catering yeni yönetimi ile yeniden yapılanıyor

Star Catering yeni yönetimi ile yeniden yapılanıyor
07.10.2024
0
A+
A-

Star Catering Supplies Kuzey Londrada 30 yıldan fazla gecmişi olup gıda sektöründefaliyet gösterenbir firmamızdır. TFC Holdings bünyesinde yer alan Tees,N,Joy ve Star Cateringin yeni genel müdür Eser Altınay yönetiminde  yeniden yapılandırıyor.Daha genç ve dinamik kadroyla yola cıkıdığnı belirten Altınay yeni araç filosu ve dijital dönüşüm hizmetlei ile kaliteyi zirveye taşımayı amaçladıklarını belirtti.

İngiltere’nin Kuzey Londra bölgesinde Enfield’de iki ayrı lokasyonda faaliyet gösteren sirket, yeni teslimat araç filosuna da yatırım yaptı. Şirket, popüler MAN TGL 12 tonluk kamyon ve Isuzu 7.5 tonluk kamyon şasisine dayanan, çoklu sıcaklık kontrollü soğutucu kasalarla donatılmış araçları filosuna ekledi. Bu araçlar, taşınan gıda ürünlerinin optimum sıcaklıkta kalmasını sağlayarak 1.500 kaliteli ürünün en iyi koşullarda müşterilere ulaşmasını garanti ediyor.

Genel Müdür Eser Altınay

Yeni araçlar, Londra ve çevresindeki müşterilerin yanı sıra Kuzey İngiltere, Bristol, Batı Ülkesi, Portsmouth, Güney Sahili, Suffolk ve Doğu İngiltere’ye hizmet verecek. Araçlar, Avrupa’nın en son mevzuatlarına ve Londra’nın Ultra Düşük Emisyon Standardı’na (ULEZ) uygun olarak tasarlandı. Bu sayede, Star Catering’in ürünleri çevre dostu bir şekilde işletmelere ulaştırıyor..

Sirket ayrıca Maxoptra, ileri görüşlü işletmelere ve markalara, rota optimizasyonu, filo yönetimi ve müş teri iletişimlerinde yenilikçi çözümler sunarak olağanüstü müşteri deneyimleri yaşatmayı amaçlamaktadır. Maxoptra’nın dinamik rota planlama fonksiyonu, günlük, haftalık veya aylık olarak esnek bir şekilde rotaları optimize eder. Bu sistem, trafik koşulları, yol çalışmaları, araç kapasitesi, canlı sipariş hacimleri ve teslimat süreleri gibi faktörleri dikkate alarak fazla kilometreyi azaltmaya yardımcı olur.

Maxoptra, müşterilere e-posta ve SMS yoluyla tahmini varış zamanı bildirimleri göndererek bilgilendirici bir hizmet sunar. Ayrıca, müşteriler Web Widget aracılığıyla sipariş durumlarını kendileri takip edebilirler. Elektronik teslimat kanıtı (ePOD) işlevselliği ile sürücüler, teslimat kanıtı için imza, fotoğraf ve yorumları kolayca kaydedebilirler.

Fleet Trak, 12.500’den fazla aracı, 400’den fazla müşteriyle yönetmekte ve ülke genelinde çeşitli sektörlere hizmet vermektedir. Şirket, geniş bir mühendis ağı ile kısa yanıt süreleri sunarak müşteriler’mze tam izlenebilirlik sağlar ve siparişlerinin takibini kolaylaştırır.

Sirket Directorlerı  Hüseyin Uçar ve Deniz Suyur  

Hizmet kalitesini artırmayı hedefleyen Star Catering Supplies Ltd, Pargesoft’un danışmanlık desteğiyle Microsoft Dynamics 365 Business Central sistemine geçiş yapmıştır. İngiltere’de 30 yıldır faaliyet gösteren Star Catering Supplies Ltd, 1.500’den fazla ürün çeşidiyle catering sektörünün önde gelen firmalarından biridir. Şirket, dijital dönüşümün getirdiği yeniliklerden faydalanarak hizmet kalitesini artırmak ve geleceğe hazırlanmak amacıyla bu geçişi gerçekleştirmektedir.

Bu projelerle  birlikte Star Catering Supplies Ltd, müşteri odaklı hizmet anlayışını güçlendirerek hem verimliliğini artırmış hem de müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkarmayı başarmıştır. Teknolojinin sunduğu imkanlar sayesinde, firma operasyonlarını daha etkili bir şekilde yönetmeyi ve hizmet süreçlerini iyileştirmeyi hedeflemektedir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.