Site icon Londra Gazete

Cyprofood, gıda toptan satış mağzasının açılışını yaptı

Kuzey Londra’nın Tottenham bölgesinde bulunan Cyprofood, geçtiğimiz Cumartesi günü yeni toptan satış mağazasının açılışını kalabalık bir davetli gurubun katılımı ile gerçekleştirdi.

Masca Holding bünyesinde faaliyet gösteren Cyprofood Wholesale, kurulduğu 2007 yılından günümüze kadar özellikle taze sebze & meyve ürünleri ile işletmelere hizmet sunuyordu.

Giderek büyüyen talebe cevap vermek adına yeni yerine taşınan Cyprofood, müşterilerine daha iyi hizmet vereceği toptan satış mağazasının açılışını görkemli bir etkinlikle gerçekleştirdi.

Toplumumuzun önde gelen iş adamlarının, Türkiye kökenli siyasetçilerin ve Cyprofood’un iş birliği yaptığı şirketlerin temsilcilerinin de hazır bulunduğu davette katılımcılar, yeni açılan mağazayı da yerinde görme fırsatı buldu.

Açılışta konuşan Masca Holding şirket ortaklarından Çetin Ağacagül gelişmekte ve büyümekte olan bir yapı olduklarının altını çizdi. Birbirinden bağımsız ana faaliyet alanı olan 9 şirketi bünyesinde bulunduran Masca Holding’in yüzlerce milyon sterlinlik iş hacmi olan bir şirket olduğunu belirtip, yol haritalarını her zaman müşteri memnuniyeti olarak belirlediklerini söyledi.

Açılışta söz alan Masca Holding şirket ortaklarından Süleyman Çağın, bu özel günde yanlarında olan tüm paydaşlarına, şirket çalışanlarına ve davetlilere teşekkür etti. Çağın, “Masca Holding’in projelerinin bitmeyeceğini ve amaçlarının tüm şirketleri daha yukarıya çıkarmak olduğunu belirtirken, müşteri memnuniyetinin kendilerini motive ettiğini açıkladı.

Masca Holding Ceo’su Fırat Kuzu ise yaptığı konuşmada, çok iyi planlanmış ve son teknoloji kullanılarak günümüz şartlarına uygun marketçilik alanında öncülerden olduklarını söyledi. On binlerce ürün ile hizmet verdiklerini belirten Kuzu, geniş otopark alanı ve servis kaliteleri ile müşterilerine konforlu bir alışveriş sunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Exit mobile version