kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3249
EURO
35,0645
STERLIN
40,9287
BITCOIN
$70.690
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
12°C
LONDRA
12°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Hafif yağmur
13°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

Cyprofood, gıda toptan satış mağzasının açılışını yaptı

04.10.2022
0
A+
A-

Kuzey Londra’nın Tottenham bölgesinde bulunan Cyprofood, geçtiğimiz Cumartesi günü yeni toptan satış mağazasının açılışını kalabalık bir davetli gurubun katılımı ile gerçekleştirdi.

Masca Holding bünyesinde faaliyet gösteren Cyprofood Wholesale, kurulduğu 2007 yılından günümüze kadar özellikle taze sebze & meyve ürünleri ile işletmelere hizmet sunuyordu.

Giderek büyüyen talebe cevap vermek adına yeni yerine taşınan Cyprofood, müşterilerine daha iyi hizmet vereceği toptan satış mağazasının açılışını görkemli bir etkinlikle gerçekleştirdi.

Toplumumuzun önde gelen iş adamlarının, Türkiye kökenli siyasetçilerin ve Cyprofood’un iş birliği yaptığı şirketlerin temsilcilerinin de hazır bulunduğu davette katılımcılar, yeni açılan mağazayı da yerinde görme fırsatı buldu.

Açılışta konuşan Masca Holding şirket ortaklarından Çetin Ağacagül gelişmekte ve büyümekte olan bir yapı olduklarının altını çizdi. Birbirinden bağımsız ana faaliyet alanı olan 9 şirketi bünyesinde bulunduran Masca Holding’in yüzlerce milyon sterlinlik iş hacmi olan bir şirket olduğunu belirtip, yol haritalarını her zaman müşteri memnuniyeti olarak belirlediklerini söyledi.

Açılışta söz alan Masca Holding şirket ortaklarından Süleyman Çağın, bu özel günde yanlarında olan tüm paydaşlarına, şirket çalışanlarına ve davetlilere teşekkür etti. Çağın, “Masca Holding’in projelerinin bitmeyeceğini ve amaçlarının tüm şirketleri daha yukarıya çıkarmak olduğunu belirtirken, müşteri memnuniyetinin kendilerini motive ettiğini açıkladı.

Masca Holding Ceo’su Fırat Kuzu ise yaptığı konuşmada, çok iyi planlanmış ve son teknoloji kullanılarak günümüz şartlarına uygun marketçilik alanında öncülerden olduklarını söyledi. On binlerce ürün ile hizmet verdiklerini belirten Kuzu, geniş otopark alanı ve servis kaliteleri ile müşterilerine konforlu bir alışveriş sunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.