kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3544
EURO
35,1415
STERLIN
40,9795
BITCOIN
$71.297
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Hafif yağmur
14°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
8°C

Kıbrıs’ın müstakil yaşam liderinden Ötüken’e yeni proje

Kıbrıs’ın müstakil yaşam liderinden Ötüken’e yeni proje
30.12.2020
0
A+
A-

BU yıl 25. Yılını kutlamaya hazırlanan, Kıbrıs inşaat sektörünün “müstakil konut” alanındaki lideri Halken İnşaat, yeni projesi Serenity Homes Ötüken’i satışa sundu.

Yıllardır gerçekleştirdiği müstakil toplu konut projeleriyle Tuzla ve Mutluyaka bölgelerinin çehresini değiştiren ve Mağusa, Tuzla, Mutluyaka, Yeni Erenköy, Gönyeli, İskele ve Long Beach bölgelerindeki yatırımlarını artırarak sürdüren Halken İnşaat şimdi de dikkat çeken bir projeyle Ötüken’de.

Serenity Homes Ötüken projesi tatilcilerin gözdesi konumundaki Long Beach’e yakınlığıyla dikkat çekiyor. Long Beach bölgesindeki kalabalık ve yoğunluğun aksine burada sizi müstakil bir yaşam karşılıyor. Halken İnşaat Satış ve Pazarlama Direktörü Olgu Umuroğlu, yeni projelerini bir cümleyle şöyle özetliyor; “Gözde plajlardan, şehirden ve şehirde yaşamanın verdiği avantajlardan uzaklaşmadan, doğa, huzur ve sakinlik içinde müstakil bir yaşamın adresi aslında Serenity Homes Ötüken”.

Yeni projelerinin, denize sadece 1.5 km mesafede bulunduğunu belirten Olgu Umuroğlu, projeyi anlatırken şunları söyledi, “Burada uyandığınızda kesinlikle kuş seslerini duyacaksınız, çevrenizde yer alan herhangi bir yüksek binanın gölgesinde kalmadan terasınızda veya balkonunuzda huzur içinde kahvaltınızı yapıp dilerseniz geniş bahçenizde, kendi özel havuzunuzda ailenizle vakit geçirebilecek veya 1 km mesafedeki ormanda kısa bir doğa yürüyüşünün ardından sahile varabileceksiniz.

Yeni projemizin lokasyonunu belirlerken bunları hayal ederek belirledik. Sadece bunları değil başka şeyler de hayal ettik. Böyle bir hayat sürerken şehrin olanaklarından, imkânlarından ve hareketliliğinden de kopmayacağınız bir yaşam hayal ettik. Bu hayallerden yola çıkarak doğru lokasyonu belirledik ve Serenity Homes Ötüken’i yarattık”.

Halken İnşaat’ın inşaatlarında uyguladığı ana ilkeleri; kaliteli malzeme ve titiz işçilikten ödün verilmeden inşa edilecek toplam 30 konutluk projede, 4 farklı model, büyüklük ve özelliklere sahip, tam müstakil, havuzlu/havuzsuz 23 adet villa ve 5’i zemin katta bahçeli, 2’si birinci katta loft olmak üzere 7 adet daire bulunuyor.

Projeyi satışa açalı henüz çok kısa bir zaman geçtiğini ve projeye olan ilginin beklediklerinin de üzerinde olduğunu belirten Halken İnşaat Satış ve Pazarlama Direktörü Olgu Umuroğlu “Yeni projemiz Serenity Homes Ötüken’e gösterilen ilgiden çok memnunuz, projemizi görücüye çıkaralı çok kısa bir süre olmasına rağmen 1/3’lik kısmı alıcısıyla buluştu bile, bu da bize ne kadar doğru hayaller kurduğumuzu gösteriyor” ifadelerini kullandı.

Olgu Umuroğlu sözlerini şöyle sonlandırdı “Yaşamını İngiltere’de sürdürüp, Kıbrıs hasreti duyan ve bir gün memleketine dönmeyi düşleyen birçok müşterimiz, dostumuz, akrabamız, yurttaşımız olduğunu biliyoruz. Onların da şunu çok iyi bilmesini isteriz ki onları aramızda görmek için sabırsızlanıyoruz”.

Serenity Homes Ötüken’in bilinen bazı yerlere uzaklıkları şöyle:

Long Beach, İskele – 3,9 km

Kocareis Beach, Yeni Boğaziçi – 4,2 km

Mağusa – 12 km

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.