kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,2184
EURO
35,0617
STERLIN
40,8496
BITCOIN
$64.800
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı bulutlu
17°C
LONDRA
17°C
Parçalı bulutlu
Perşembe Hafif yağmur
20°C
Cuma Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
20°C
Cumartesi Açık
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C
Pazar hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
18°C

“Eco Turkey Travel Herkesi Tatile Gönderiyor”

İngiltere’de Sivil Havacılık Otoritesi garantisiyle hizmet veren Eco Turkey Travel, alternatif tatil seçenekleriyle seyahatlerin anlamını değiştirmeye devam ediyor.

“Eco Turkey Travel Herkesi  Tatile Gönderiyor”
07.06.2014
0
A+
A-
Genel Müdür Ali Keskin, tatil seçeneklerinin fazla olduğuna dikkat çekti.

Genel Müdür Ali Keskin, tatil seçeneklerinin fazla olduğuna dikkat çekti.

ecoturkey

İngiltere’de Sivil Havacılık Otoritesi garantisiyle hizmet veren Eco Turkey Travel, alternatif tatil seçenekleriyle seyahatlerin anlamını değiştirmeye devam ediyor. Eco Turkey Travel Genel Müdürü Ali Keskin, “Eco Turkey güvencesiyle, Türkiye’de herşey dahil tatil seçeneklerinin yanı sıra, belirli sürelerde ve uygun fiyatlarla sunulan Türkiye ve Kıbrıs otelleri ile yurt dışı, kültür veya gemi turları  ve son dakika tatil fırsatlarından yararlanabilir, size en uygun tatili seçebilirsiniz” dedi.

DÜNYANIN HER YERİNE TATİL İMKANI

Ali Keskin, İngiltere’de yaşayan Türkiyeli topluma Türkiye dışında,   Yunanistan, İspanya, İtalya, Maldivler, Tayland, Küba’ya ve dünyanın her yerine en uygun fiyata kültür turları ve paket tatil seçenekleri sunduklarının altını çizdi.

“ Eco Turkey Travel olarak seyahatlerin anlamını değiştirmeye kararlıyız. Bu anlamda tatil paketlerimizde farklı seçenekler sunarak müşteri memnuniyetini ve kaliteyi öne çıkarıyoruz” diyen Keskin farklı tatil seçeneklerine örnek olarak Haziran ayında geçerli olmak üzere her hafta Küba turu başlattıklarını söyledi. Tecrübeli turizmci cazip tatil fırsatlarını şu sözlerle   anlattı : “Küba’ya Haziran ayında kişi başı 895 Sterlin’den başlayan, 7 gece, her şey dahil turumuza yoğun ilgi bekliyoruz. Kesin hareketli Küba turumuzda uçak bileti ve transfer dahildir. Kendine özgü ruhu, misafirperver ve canayakın insanları, dünyaca meşhur puroları, eski arabaları ve salsasıyla Küba, keyifli bir programla sizleri bekliyor. Küba turlarında deneyimli ekibimizle özel bir Küba turu deneyimiyle hayatınızın en güzel tatillerinden birini yaşayabilirsiniz.  Bu programımızda dans, devrim ve deniz teması ön planda tutulmuştur. Havana, Pınar Del Rio ve Vinales turlarıyla , kahvaltı ve akşam yemekleri tura dahildir.”

ECO TURKEY’LE MAVİ YOLCULUK

Ali Keskin, Eco Turkey olarak en gözde tatil seçeneklerinden birisi haline gelen Türkiye’de mavi yolculuk turlarının, 3 gecelik ve 7 gecelik paketlerle sunduklarını belirtti. Yaza hazırlananların, Mavi yolculuk programları konusunda 13 yıllık deneyime sahip bir ekip tarafından oluşturulan programlarla Bodrum, Göcek, Fethiye ve Marmaris koylarında rüya gibi bir tatil geçirebileceklerin vurgulayan Keskin, “Yerli ve yabancı misafirlerin katılımına açık kabin charter turları da mevcut. Bu eşsiz deneyimi siz de yaşamalısınız. Mavi yolculuk turlarını araştırırken, turlarımızı incelemeden karar vermeyin” dedi.

Eco Turkey Küba ve Türkiye dışında,  Mısır, Fas, Tayland, Vietnam ve Yunan adalarına da yine uygun fiyata tatil ve tur imkanları sunuyor.  ‘273 Fore Street,  Edmonton bölgesinde, Advantage House binasında hizmet veren Eco Turkey ile yurt  dışı tur alternatifleriyle farklı kültürleri keşfederken, unutulmaz anlar yaşayacaksınız.  Eco Turkey’in farklı tatil seçenekleriyle ilgili ayrıntılı bilgi için 020 34176373 -020 31190004  veya 07962174490 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.