kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3228
EURO
35,0703
STERLIN
41,0306
BITCOIN
$70.841
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
12°C
LONDRA
12°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Hafif yağmur
13°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

Gıdanın sanat hali FoodArt

Gıdanın sanat hali FoodArt
22.04.2018
0
A+
A-

Devasa bir hacme sahip İngiltere gıda piyasasında hizmeti, kaliteli ürünleri, uygun fiyatları ve sunduğu imkanları ile FoodArt farklı bir konuma sahip.

Kurulduğu Eylül 2006 tarihinden bu yana gıda sektörüne getirdiği yenilikler ve çalışma disiplini ile büyümeye devam eden firmayı Emrah ve Sıtkı Şahbaz kardeşler yönetiyor.

35 kişiden oluşan deneyimli kadrosuyla hizmet veren FoodArt, Birleşik Krallık’ta yaşayan Doğu Avrupalıların gıda ihtiyaçlarını karşılayan önemli firmalardan biri.

 

DOĞU AVRUPA’NIN GIDA KÖPRÜSÜ

FoodArt yılların verdiği tecrübeye ve sürekli gerçekleştirdiği pazar araştırmalarına dayanarak Polonya menşeli gıda ürünlerinde piyasadaki en iddialı firma. Doğu Avrupa gıda ürünleri üzerine uzmanlaşan FoodArt özellikle Polonya’dan getirdiği ürünlere son dönemde Bulgaristan ve Romanya ürünlerini de ekledi. Bu ülkelerden getirdiği pek çok kaliteli ürünle tüketicinin ihtiyaçlarını karşılayan firmanın kendi markasıyla sattığı ürünleri de bulunuyor.

DEVAMLI STOK VE UYGUN FİYAT

Hizmetleri hakkında bilgi veren Emrah Şahbaz, tüketicilerin FoodArt’ı seçmesini şöyle özetliyor:

“Bildiğiniz üzere çok geniş bir piyasa ve pek çok kişinin ticari girişimleri oluyor. Mesela van sahibi bir kişi bizim getirdiğimiz ürünleri gidip o ülkelerin iç piyasalarından toplayıp getirerek burada satmaya çalışıyor. Bu girişimciler birkaç hafta başarılı olsa da ürünlerin tedarikini devamlı sağlayamıyorlar. FoodArt’ı rakipsiz yapan şey kaliteli ürünleri uygun fiyata ve devamlı olarak tüketiciye sunabilmesidir. Raf ömrü kısa olsun ya da uzun olsun hiçbir üründe stok sorunu yaşamıyoruz.”

B PLANI HAZIR

Şahbaz, başarılı bir firma profiline sahip FoodArt’ın yakaladığı ivmeyi değişken piyasa karşısında esnekliğe ve her zaman yedek bir planı olmalarına bağlıyor.

“Piyasanın ihtiyaçlarını iyi okuyup, mevsimi ve zamanı takip ederek alanında uzman kadromuzla gıda sektörünün değişimlerine ayak uyduruyoruz. 10 yıl önce farklı bir gıda sektörü vardı şimdi ise daha farklı bir piyasadan söz ediyoruz. Brexit’in ardından gıda sektörünün yeniden farklı bir hal alacağını göreceğiz. Bu da işletmelerin B planına sahip olmasını gerektiriyor. Değişen piyasaya ayak uydurabilmemiz başarımızı etkili kılıyor.”

Teknolojiyi her alanda yakından takip eden firma, müşterilerini mutlu edecek her türlü yeniliğe açık olmasıyla da farkını ortaya koyuyor.

BRİTANYA GENELİNE TESLİMAT

FoodArt’ın müşteri kitlesi yüzde 50 oranında Londra içi, yüzde 50 oranındaysa Londra dışından oluşuyor. “M25 otoyolu içinde kalan tüm bölgeyi Londra içi olarak kabul ediyoruz.” diyen firma yöneticilerinden Emrah Şahbaz, FoodArt’ın dağıtım ağını şu sözlerle anlatıyor:

“Londra dışında pek çok şehre kendi araçlarımızla teslimat yapıyoruz. Çok uzak mesafelerde ise taşıma firmaları aracılığı ile teslimat gerçekleştiriyoruz. Bu da bize İskoçya’nın kuzeyi dahil tüm Birleşik Krallık’taki tüketiciye ulaşma imkanı sağlıyor.”

Unit 3B, Brimsdown Industrial Estate, 55 Lockfield Avenue, Enfield, London,EN3 7PY adresinde hizmet veren Food Art’a 0208 805 00 88 numaralı telefondan veya www.foodartuk.com internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.