kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3613
EURO
34,9886
STERLIN
40,8683
BITCOIN
$70.674
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
12°C
LONDRA
12°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Hafif yağmur
13°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

Doğu Avrupa gıda ürünlerinin öncüsü Euro Food

Doğu Avrupa gıda ürünlerinin öncüsü Euro Food
18.04.2018
0
A+
A-

Sayıları milyonları aşan Doğu Avrupalıların gıda ihtiyacını karşılan öncü firma Euro Food, büyümeye devam ediyor.

İngiltere gıda sektörüne 2013 yılında giren Euro Food’u 18 yıllık tecrübesiyle Sıtkı Şahbaz yönetiyor. Satış elemanı olarak piyasaya giren Şahbaz bugün Bulgaristan ve Romanya başta olmak üzere Doğu Avrupa gıda ürünlerini İngiltere’deki tüketiciyle buluşturan büyük bir firmanın sahibi.

BULGARİSTAN VE ROMANYA’DA LİDER

Bulgaristan ve Romanya gıda ürünlerinin tamamına yakınını İngiltere’ye getirdiklerini söyleyen Şahbaz, bu iki ülkeden her türlü ürünü tedarik ettiklerini ifade ediyor. “Alkollü ve alkolsüz içecekler, donmuş gıda ürünleri, et ve süt ürünleri gibi akla gelen tüm gıda ürünlerini getiriyoruz. Şu an bu ülkelerden yaklaşık 1200 farklı ürünü Birleşik Krallık’a getirip tüketiciyle buluşturuyoruz. Bulgaristan ürünlerinde yüzde 100, Romanya ürünlerinde ise yüzde 70 oranında piyasanın hakimi Euro Food’dur.”

KALİTE, UYGUN FİYAT VE DEVAMLI STOK

Firmanın çalışma düzeni ve prensiplerinden bahseden işadamı, “Biz düzenli bir firmayız; en çok dikkat ettiğimiz şey şu: her hafta ürünlerimizin düzenliliğini korumak. Yani Bulgaristan’dan bir yoğurt geliyorsa bu yoğurdu her zaman taze olarak stoklarımızda bulabilirsiniz.”

HER ZAMAN TAZE

Sadık bir müşteri portföyüne sahip olduklarını dile getiren Şahbaz, “Her pazartesi Bulgaristan’dan her perşembe ise Romanya’dan taze yani et ve süt ürünlerimiz geliyor. Bunun bilincinde olan müşterilerimiz bizi bırakıp başka toptancılara gitmiyor. Böylece sadık bir müşteri kitlesine sahip oluyoruz.” diyor.

TALEBİ KARŞILAYAN TEDARİK

Şahbaz, tüketicilerin Euro Food’u tercih etmesindeki bir diğer nedeni onların talepleri doğrultusunda gerçekleştirdikleri ürün ithalatına bağlıyor.

“Tüketicinin bizi tercih etmelerindeki bir diğer nedense Bulgaristan ve Romanya medyasını yakından takip ederek, müşterilerimize kendi ülkelerindeki kampanyaları ve en son çıkan ürünleri sunmaya çalışmamız.”

Birleşik Krallık’a getirdikleri ürünlerin 5 yıldır tüketici tarafından denenen ve devamı istenen ürünler olduğunun altını çizen Şahbaz, distribütörü oldukları markaların kaçak yollarla piyasaya sürülmesinin kaliteyi düşürüp fiyatları artırdığını dile getirdi.

EURO FOOD’UN TAKLİDİ ÇOK

“Birçok rakibimiz var; onlara saygı duyuyoruz fakat Bulgaristan’daki pek çok markanın Birleşik Krallık distribütörü Euro Food’dur. Distribütörü olduğumuz ürünleri satanlar iç piyasadan yani Bulgaristan’daki market veya toptancılardan alıp getiriyorlar. Bu ise fiyatlarına ve kalitelerine yansıyor.”

TÜM BRİTANYA’YA DAĞITIM

Firmanın dağıtım ağı ve hizmetleri hakkında da bilgi veren Şahbaz, “Dağıtım ağımız yüzde 80 Londra içi ama yüzde 20’lik bir Londra dışı müşterimiz var. 100 mile kadar kendi araçlarımızla teslimat yapıyoruz. 100 milden uzaktaki müşterilerimize ise palet bazlı olarak özel taşıma firmaları aracılığıyla ürün teslimatı yapıyoruz. Ürünlerimiz Birleşik Krallık’ın en uçlarından Inverness şehrine kadar gidiyor. Kısacası teslimat yapılabilen her yere ürün gönderen bir firmayız.”

YAKINDA YENİ DEPOSUNA GEÇİYOR

Yaklaşık 25 kişiden oluşan uzman kadrosuyla faaliyet gösteren Euro Food, 3 tane depoya sahip. Yakın zamanda yeni ve büyük bir depo satın aldıklarını belirten Şahbaz, “Yeni depomuzda gerekli düzenlemeleri yapıp bir an önce oraya geçmeyi planlamaktayız.” diyor.

Unit 12 Becket Road, Montagu Ind.Est, Upper Edmonton, London, N18 3PN adresinde faaliyet gösteren Euro Food’u 020 8803 7942 telefon numarası ile arayabilir veya www.eurofoodsltd.co.uk internet sitesi üzerinden ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.