kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3423
EURO
35,1164
STERLIN
41,0271
BITCOIN
$70.700
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Hafif yağmur
14°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
8°C

Holland Bazaar gıda sektörünün amiral gemisi olma hedefinde

Holland Bazaar gıda sektörünün amiral gemisi olma hedefinde
16.04.2018
0
A+
A-

Uzun yıllardır Londra merkezli yürüttüğü çalışmalarıyla pek çok başarıya ve ilke imza atan Holland Bazaar, İngiltere gıda sektörünün amiral gemisi olmayı hedefliyor.

Başarılı işadamı Ali Matur ve Managing Direktör Mert Uçar yaş meyve ve sebzenin kalbi olarak bilenen New Spitalfields Market’te uzun yıllardır edindikleri tecrübe ve birikimleri ile İngiltere’nin 24 saat açık ilk cash & carry işletmesi Holland Bazaar’ı 2014 yılında açarak hizmete soktu.

Bugün Edmonton ve Croydon’da hizmetlerine devam eden firma başta restoran sektörü olmak üzere market, cafe ve take-away işletmelerinin, ayrıca yeme-içme ile ilgili tüm alanların ve toplumun A‘dan Z’ye en büyük gıda tedarikçisi olma özelliğini taşıyor.

ÖRNEK İŞLETME

Londra’nın en büyük gıda işletmelerinden olan Holland Bazaar, uzun yıllardır gelişim ve değişimini sürdürmenin yanı sıra sağlam kurumsal yapısıyla da diğer işletmelere örnek teşkil ediyor.

Edmonton ve Croydon şubelerinde ortaya koyduğu sorunsuz hizmet ve müşterilerine sunduğu binlerce çeşit uygun fiyatlı gıda ürünüyle toplumun büyük ilgisini çeken Holland Bazaar, toptan alışveriş alışkanlığını da komple değiştirdi. Holland Bazaar, 24 saat açık olmanın getirdiği avantajla her kesimden müşteri çekmeyi başarıyor.

HEDEFLERDE TAM İSABET

Sadece restoranların değil market, cafe ve yeme-içme ile ilgili tüm sektörlerin bir numaralı gıda toptancısı olan Holland Bazaar, dinamik işletme yapısıyla da övgü alıyor.

Başarılı girişimci Ali Matur ile Managing Direktör Mert Uçar’ın gelişim haritasını çizdiği dev firma, Güney Londra’nın Croydon bölgesinde açtığı şubesinde de kısa ve orta vadeli hedeflerini yakalamanın gururunu yaşıyor. Croydon Şube Sorumlusu genç işadamı Cem Matur, uzun vadede de bölgenin en büyük gıda toptancısı olma hedefine her gün biraz daha yaklaşıyor.

SATIŞ VE DEPO ALANI GENİŞLİYOR

Edmonton’da Eley sitesinin içinde  70,000 square feet kapali alanda kurulu olan Holland Bazaar; süt ve süt ürünleri ile dondurulmuş gıdaların bulunduğu geniş soğuk hava depoları, onlarca ülkeden tedarik edilen taze sebze-meyve çeşitleri, şekerleme ve gazlı içecekler ile meşrubatlar, catering malzemeleri, ev eşyaları gibi binlerce ürün çeşidinin yer aldığı reyonları kapsıyor.

Soğuk hava depolarından satış noktalarına, ofislerden TIR’lar için ayrı giriş noktalarına kadar en ince detay dahi düşünülerek tasarlanan bu dev komplekste, 200 araçlık özel otoparkıyla da müşterilerine ayrı bir kolaylık sağlayan Holland Bazaar, bütün bu özellikleriyle İngiltere’de her ölçekten işletmenin uğrak kapısı haline geldi.

CROYDON’DAN GÜNEY İNGİLTERE’YE

Birleşik Krallık’taki gıda toptancılığı sektörüne reform niteliğinde bir yenilik getiren Holland Bazaar, Kuzey Londra’da verdiği 7/24 hizmetini Mayıs 2016’da Güney Londra’nın Croydon bölgesine de taşıdı.

Holland Bazaar’ın devasa bir alan kullanılarak hizmete soktuğu Croydon’daki şubesinin açılışı, Edmonton’da olduğu gibi toplum, iş ve siyaset dünyasının önde gelen isimlerini bir araya getirdi.

Croydon şubesiyle ilgili bilgi veren Holland Bazaar kurucusu Ali Matur ve Managing Direktör Mert Uçar, 15 yıldır hizmet sundukları müşteri kitlesinin artmasını, büyük bir başarı olarak nitelendirdi. Holland Bazaar olarak her geçen gün büyümeye devam ettiklerini ifade eden Matur ve Uçar, kurumsallaşma ile birlikte Britanya gıda sektörüne getirecekleri yeniliklerin artacağını da vurguladılar. Genç işadamı Cem Matur yönetimindeki Croydon şubesi, Holland Bazaar’ın Güney İngiltere’ye açılan kapısı niteliğini taşıyor. Yakın veya uzak fark etmeden tüm Güney İngiltere’yi kaplayan servis ve teslimat ağı firmanın gıda sektöründeki yerini yukarılara taşıyor.

“YILIN EN İYİ TEDARİKÇİSİ”

Bu yıl 6.sı düzenlenen Britanya Kebap Ödüllerinde (British Kebab Awards) yılın en iyi tedarikçisi kategorisinde aday gösterilen Holland Bazaar, tüm rakiplerini geride bırakarak, Britanya gıda sektöründe ‘En İyi Tedarikçi’ ödülüne layık görüldü. Firma yetkilileri Mert Uçar ve Cem Matur, bazı yönetici iş arkadaşlarıyla katıldığı gecede ödülü birlikte aldı. En ufağından en büyüğüne her ölçekteki işletmeye kaliteli ve kesintisiz hizmet vermeyi vizyon edinen Holland Bazaar’ın başarılarının ödüllendirilmesi hiç de sürpriz değil.

GIDA TOPTANCILIĞINA YENİ BAKIŞ AÇISI

Holland Bazaar’ın kurulduğu ilk günden bugüne, toptan gıda ticaretini gelenekselin dışına çıkardığını anlatan Mert Uçar, “Aldığımız ödül kadar sürekli yükselen satış ve müşteri grafiğimiz, ticaret modelimizin gıda sektöründe önemli bir ihtiyaca çözüm oluşturduğunu gösteriyor. Müşterilerimize binlerce çeşit üründe önemli fiyat avantajları sağlıyoruz. Dolayısıyla küçük ve orta ölçekli işletmelere, dev zincirlerle rekabet şansı yaratıyoruz” dedi.

SPOTLAR:

  • Holland Bazaar, toptan gıda ticaretini gelenekselin dışına çıkarmayı başardı.
  • Holland Bazaar, kaliteli ve kesintisiz hizmetlerini Edmonton ve Croydon’daki iki devasa depoda sürdürüyor.
  • Önceki yıl gıda sektörünün parlayan yıldızı olarak ödüllendirilen Holland Bazaar bu yıl ise ‘En İyi Tedarikçi’ ödülünü kazandı.
  • ‘İngiltere’nin 24 saat açık ilk cash & carry işletmesi’ Holland Bazaar, Kuzey ve Güney Londra’da müşterilerine sağladığı önemli fiyat avantajıyla onlara dev zincir marketlerle rekabet şansı veriyor.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.