kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3334
EURO
35,1194
STERLIN
40,9530
BITCOIN
$71.213
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Hafif yağmur
14°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
8°C

Atlasglobal ile uçan bedenen ve finansal olarak rahat

ATLASGLOBAL ile ayrıcalıklı ve konforlu uçuşlar Ekonomi Plus ile yolculara kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

Atlasglobal ile uçan bedenen ve finansal olarak rahat
31.07.2017
0
A+
A-

ATLASGLOBAL ile ayrıcalıklı ve konforlu uçuşlar Ekonomi Plus ile yolculara kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. Türkiye’de şu an 1. Sınıf konfor ve 3. Sınıf fiyatla Ekonomi Plus hem cüzdanınızı hem de sizi rahatlatacak fırsatlar sunuyor.

Peki Ekonomi Plus’ta sizi neler mi bekliyor?

  • Ekonomi Plus ayrıcalıkları daha siz uçağa binmeden başlar.
  • Online check-in ile koltuk tercihinizi boşa para ödemeden ücretsiz yaparsınız.
  • İhtiyacınız olan her şeyi “acaba limiti aşar mıyım?” korkusu olmadan yanınıza alırsınız.
  • Çünkü bagaj hakkınız en az 20 kg, ayrıca 8 kg el bagajı taşıyabilirsiniz.
  • Koltuk araları 77 cm olduğundan, uçaktan indiğinizde dizleriniz ağrımaz.
  • Ekonomi Plus’la afiyetle uçarsınız. Çünkü enfes kekler, tadına doyulmayan sandviçler ve 14 çeşit içecekten oluşan benzersiz menü ücretsiz ikram edilir.
  • Havada olduğu kadar karada da rahat edin diye klimalı özel havaalanı servisleri sizi gideceğiniz yere ücretsiz bırakır.

Kısacası Ekonomi Plus’ta benzersiz bir konforla seyahat etmeniz için her şey var.

Aynı zamanda, Business Class uçuşlarınızda ücretsiz yemek, 100 cm koltuk aralığı, 40 kg bagaj hakkı ve İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan uçağa VIP araçla ulaşım hakkınızla rahat yolculuğun tadını çıkarabilirsiniz.

Atlasjet Havacılık A.Ş. olarak ilk uçuşuna 2001 yılında başlayan şirket, 2015 yılında kurumsal kimliğinde değişikliğe giderek faaliyetlerine Atlasglobal adı ile devam ediyor.

2 uçak ile başlayan serüven bugün A321, A320, A319’lardan oluşan global filosundaki 26 uçak ile sürüyor.

LONDRA’DAN DÜNYAYA AÇILAN KAPI

Londra Stansted Havalimanı’ndan İstanbul Atatürk Havalimanı’na haftanın her günü karşılıklı olarak seferler gerçekleştiren şirket, İstanbul’da inşası süren üçüncü havalimanının tamamlanmasıyla sefer sayılarını artırmayı planlıyor.

Londra’dan giden yolcular İstanbul üzerinden aktarmalı olarak yurt içinde İzmir, Kayseri, Antalya, Bodrum, Gaziantep, Konya ve Adana; yurt dışında ise KKTC Ercan başta olmak üzere Bağdat, Erbil, Süleymaniye, Erivan, Tahran, Kuveyt, Mikonos, Krasnodar, Samara, Mahaçkale, Çimkent, Aktau, Astana, Tiflis’e uçabiliyor.

YENİ DİREKTÖRDEN NEZAKET ZİYARETİ

Atlasglobal’in yeni atanan Birleşik Krallık Direktörü İlkan Teker, Londra Gazete’yi ziyaret etti. Kurumsal basın danışmaları Joanna Marsh ile gazetemizi ziyaret eden Teker, İngiltere turizm sektörü üzerine düşüncelerini ve planlarını anlatarak Londra Gazete yetkilileriyle fikir alışverişinde bulundu.

İLHAN TEKER KİMDİR?

İstanbul’da 1982’de doğan İlkan Teker, Marmara Üniversitesi’nde Turizm ve Yönetim okurken ETSTUR’da temsilci olarak çalışmaya başlamanın üzerine sonradan Atlasglobal ailesine katıldı. Havacılık yönetimi alanında uzmanlaşırken, Atlasglobal’de önce İran’ın Bölge Uzmanı ardından da Avrupa ve Türkiye Pazarlama Departmanının yardımcı direktörü oldu. Teker, Mayıs 2017’de Londra’ya gelerek Atlasglobal’ın Birleşik Krallık Direktörü oldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.