Site icon Londra Gazete

Genç Kız, televizyonda erkek arkadaşına bekaretini teklif etti

genc-kiz-televizyon-sovunda-erkek-arkadasina-8906106_7254_300

Genç kız, katıldığı televizyon şovunda kısa bir süredir birlikte olduğu erkek arkadaşına bekaretini önerdi. Daha sonra yaşananlar stüdyodakileri ve izleyicileri şoke etti.

İngiltere’de bir kanalda yayınlanan ‘The Jeremy Kyle Show’ adlı televizyon programına katılan Haley (18) adlı genç kız, yakın bir zamanda üniversiteye gideceğini belirtti. Haley, üniversiteye gitmeden evvel biriyle cinsel ilişki yaşamak istediğini, yaşıtı kızların birçoğunun bakire olmadığını da buna gerekçe olarak gösterdi. Programa katılan Kaleb adlı erkek arkadaşına seslenen Haley: “Kaleb’e bakire olduğumu söylemek için buradayım. Sanırım ona aşığım ve onun benim ilk erkeğim olmasını istiyorum.” sözlerini sarf etti.

Belki bu teklif birçok 18 yaşındaki genç erkeğin rüyalarını süslese de Kaleb, Haley’in bekaret sorunuyla pek de ilgili görünmedi. Genç adamın tavrı umulduğu gibi olmadı. Bu sıra dışı teklifi duyan Kaleb, şaşkın ve gergin bir sesle: “Bu gerçekten çok hoş yani ama birbirimizi sadece iki aydır tanıyoruz. Biraz erken gibi sanki, bilmiyorum yani, kafam gerçekten çok karıştı.” ifadelerini dile döktü.

Kaleb bu sözlerin ardından kendisinin belki de eşcinsel olabileceğini belirterek, stüdyoda bulunanları ve izleyicileri şoke edecek bombayı patlattı. Daha sonra stüdyoya gelen Jeff adındaki bir genç, doğrudan Kaleb’e doğru giderek öptü. Ateşli öpüşme sonrası Kaleb: “Bir erkek için hiç böyle hissetmemiştim. Jeff, sana gerçekten ilgi duyuyorum.” sözlerini dile getirdi. Bu lafları duyan Jeff: “Saçını ve tarzını beğeniyorum. Sen çok çekicisin.” ifadeleriyle iltifatlarda bulundu. Yaşanan skandal ışığında, Haley bir süre daha bekaretini kaybetmeyecek gibi görünüyor.

Exit mobile version