kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5157
EURO
34,9332
STERLIN
40,6530
BITCOIN
$64.178
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı bulutlu
12°C
LONDRA
12°C
Parçalı bulutlu
Perşembe Orta şiddetli yağmur
11°C
Cuma Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
16°C

Genç Kız, televizyonda erkek arkadaşına bekaretini teklif etti

Genç kız, katıldığı televizyon şovunda kısa bir süredir birlikte olduğu erkek arkadaşına bekaretini önerdi.

Genç Kız, televizyonda erkek arkadaşına bekaretini teklif etti
29.10.2016
0
A+
A-

genc-kiz-televizyon-sovunda-erkek-arkadasina-8906106_7254_300

Genç kız, katıldığı televizyon şovunda kısa bir süredir birlikte olduğu erkek arkadaşına bekaretini önerdi. Daha sonra yaşananlar stüdyodakileri ve izleyicileri şoke etti.

İngiltere’de bir kanalda yayınlanan ‘The Jeremy Kyle Show’ adlı televizyon programına katılan Haley (18) adlı genç kız, yakın bir zamanda üniversiteye gideceğini belirtti. Haley, üniversiteye gitmeden evvel biriyle cinsel ilişki yaşamak istediğini, yaşıtı kızların birçoğunun bakire olmadığını da buna gerekçe olarak gösterdi. Programa katılan Kaleb adlı erkek arkadaşına seslenen Haley: “Kaleb’e bakire olduğumu söylemek için buradayım. Sanırım ona aşığım ve onun benim ilk erkeğim olmasını istiyorum.” sözlerini sarf etti.

Belki bu teklif birçok 18 yaşındaki genç erkeğin rüyalarını süslese de Kaleb, Haley’in bekaret sorunuyla pek de ilgili görünmedi. Genç adamın tavrı umulduğu gibi olmadı. Bu sıra dışı teklifi duyan Kaleb, şaşkın ve gergin bir sesle: “Bu gerçekten çok hoş yani ama birbirimizi sadece iki aydır tanıyoruz. Biraz erken gibi sanki, bilmiyorum yani, kafam gerçekten çok karıştı.” ifadelerini dile döktü.

Kaleb bu sözlerin ardından kendisinin belki de eşcinsel olabileceğini belirterek, stüdyoda bulunanları ve izleyicileri şoke edecek bombayı patlattı. Daha sonra stüdyoya gelen Jeff adındaki bir genç, doğrudan Kaleb’e doğru giderek öptü. Ateşli öpüşme sonrası Kaleb: “Bir erkek için hiç böyle hissetmemiştim. Jeff, sana gerçekten ilgi duyuyorum.” sözlerini dile getirdi. Bu lafları duyan Jeff: “Saçını ve tarzını beğeniyorum. Sen çok çekicisin.” ifadeleriyle iltifatlarda bulundu. Yaşanan skandal ışığında, Haley bir süre daha bekaretini kaybetmeyecek gibi görünüyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.