kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3772
EURO
34,7641
STERLIN
40,6604
BITCOIN
$62.248
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı bulutlu
17°C
LONDRA
17°C
Parçalı bulutlu
Salı Hafif yağmur
17°C
Çarşamba Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Perşembe Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C
Cuma orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C

Heredot Cevdet Saati başladı

En çok izlenen dizi haberleri…

Heredot Cevdet Saati başladı
09.04.2015
0
A+
A-

heredotcevdet.Jpeg

Heredot Cevdet Saati başladı
Bir televizyon efsanesi Ekmek Teknesi’nin unutulmaz karakteri “Heredot Cevdet” ekranlara döndü. TRT 1’de hafta içi her akşam haber sonrasında yayınlanacak olan “Heredot Cevdet Saati” izleyenlerine unutulmaz hikâyeleriyle günümüze tarihten ışık tutacak.
Kaybolan mahalle kültürünün son temsilcisi Heredot Cevdet unutulmaya yüz tutmuş kahramanları ve değerleri bizlere o güzel üslubuyla kırmadan dökmeden hatırlatacak.
Yönetmenliğini Özgür Pak’ın üstlendiği, Eyüp Üstün’ün yapımcılığıyla ve Hasan Kaçan’ın başarılı oyunculuğuyla Heredot Cevdet hafta içi her akşam 19:50’de haberlerden hemen sonra TRT 1’de izleyiciyle buluşuyor.

mutluolyeter

Oyuncuları Mutlu Ol Yeter’i anlattı
atv’nin 12 Nisan’da ilk bölümüyle izleyicisi ile buluşacak olan dizisi “Mutlu Ol Yeter”in başrol oyuncuları Ali Atay, Aslı Enver, Ertan Saban, Öner Erkan diziyi anlattı.
Mutlu Ol Yeter’de yaşayan bir mahalle, sıcacık komşuluklar, mahalle esnafı, eşrafı, güzel dostluklar, bir türlü itiraf edilemeyen gizli aşklar ekrana gelecek.
Ekranların sevilen ismi Ali Atay, yeni dizisi için “Sıcak bir mahalle işi yapıyoruz. Normalliklerin arasında kendine has bir dili olan keyifli, enteresan bir iş oldu” açıklamasında bulundu. İzleyicilerin sevgisini kazanmış bir diğer isim olan Aslı Enver de komedi oynamaktan çok keyif aldığını belirtti.
NTC Medya Mehmet Yiğit Alp’in yapımcılığını üstlendiği, Kerem Çakıroğlu’nun yönetmen koltuğunda oturduğu Mutlu Ol Yeter, İstanbul’un pek bilinmeyen İstasyon mahallesinde yaşayan Can’ın (Ali Atay), Zeynep’in (Aslı Enver), Güneş’in (Öner Erkan) ve Babür’ün (Ertan Saban) komedi dolu hikayelerini anlatacak.
Dizinin başrol oyuncuları Mutlu Ol Yeter’i anlattı.
ALİ ATAY: Kendi güldüğümüz şeyler üzerinden bir hikâye oluşturduk. Mutlu Ol Yeter’de birbirini seven insanların olduğu bir mahalle var. Çok iyi bir kadro bir araya geldi. Senaristlerimizle çok iyi anlaşıyoruz. Diğer oyuncularla tanışıklığımız vardı. Onların güldüğü şeylere biz de gülüyoruz. Mutlu Ol Yeter, karşılığını ilk bölümde alacak.
ASLI ENVER: Komedi zor bir şey. İzleyicinin izlerken mutlu olacağını düşünüyorum. Biz senaryoyu okurken de oynarken de çok eğleniyoruz, izleyiciyi de mutlu edeceğiz.
ERTAN SABAN: Tüm oyuncular birbirine çok çabuk uyum sağladı. Bazı sahnelerde gülmekten çekim yapamıyoruz. Komedinin olmazsa olmazıdır bu, eğlenmiyorsan eğlendiremezsin.
ÖNER ERKAN: Mutlu Ol Yeter, içinde aşk hikâyesi barındıran bir mahalle öyküsü. İzleyici, dizide her bölümde yeni bir macerayla karşılaşacak.

pelinkarahantv

Pelin Karahan: ‘Nazardan korkuyorum’
‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisinde ‘Mihrimah Sultan’ı canlandıran Pelin Karahan, Birleşik Arap Emirlikleri merkezli MBC4 kanalındaki Turki Ekstra programında soruları yanıtladı. Yeni doğan bebeğinin fotoğraflarını medyada paylaşmama sebebini nazardan korkmasına bağladı.

orhansimsek

Babasını öldüren dizi oyuncusu hastaneye sevk edildi
Babasını bıçaklayarak öldüren oyuncu Orhan Şimşek, Adana Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesine sevk edildi.
Adıyaman’ın Kahta ilçesinde babasını bıçaklayarak öldüren oyuncu Orhan Şimşek, Adana Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesine gönderildi.
Olayın ardından tutuklanarak cezaevine konulan Şimşek, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Psikiyatri Bölümü’nden alınan heyet raporunun ardından Adana Dr. Ekrem Tok Adana Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesine sevk edildi.
Çeşitli kanallarda yayınlanan ‘Genco’, ‘Karamel’, ‘Nefes’, ‘Sultan’ ve ‘Küçük Gelin’ dizilerinde rol alan oyuncu Orhan Şimşek, geçen ocak ayında başrol oynadığı dizi setine gitmeyince kaybolduğu anlaşılmış ve aranmıştı.

SANATÇI HASTALIĞI BİPOLAR

Küçük Gelin dizisinin oyuncusu Orhan Şimşek’in babasını öldürmesi, ‘bipolar hastaları’nı yeniden gündeme getirdi. Uzmanlar bu hastaların şiddete başvurmasının sık görülen bir durum olmadığını söylüyor. Bipolar Batı’da ‘sanatçı hastalığı’ olarak da adlandırıyor. Nitekim intihar eden Robin Williams, bipolar hastalığının depresyon evresinde intihar etti. Jim Carrey, Mel Gibson, Catherine Zeta Jones gibi oyuncular da bipolar hastası olduklarını açıklamışlardı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.