kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5258
EURO
34,7745
STERLIN
40,6356
BITCOIN
$63.617
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Hafif yağmur
Cuma Hafif yağmur
10°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Pazar Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Pazartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C

Türk Ligi’nde şok! Akıncılar kapandı

Akıncılar, kulüp içinde yaşanan sorunların krize dönmesiyle kapanma kararı aldı.

Türk Ligi’nde şok!  Akıncılar kapandı
18.03.2014
0
A+
A-

Ezel Türk Ligi 1.Küme takımlarından Akıncılar, kulüp içinde yaşanan sorunların Kötürespor maçı öncesi ve sonrası krize dönmesiyle kapanma kararı aldı.

Kulüpte uzun süre başkanlık yapan, bu sezon ise Futbol Direktörü görevini üstlenen Ramadan Rıfat, bugün Londra Gazete’yi arayarak  ‘kapanma’ kararını açıkladı.

Geçen yıl Federasyon Kupası’nı aldıklarını, üst üste alınan beş galibiyetin ardından sezon başından beri karşı olmasına rağmen para konusunun gündeme geldiğini belirterek, “Başkan Hüseyin Ali ve menajer Ali Açık’ın bazı futbolculara para verdiklerini öğrendim. Bunun üzerine öze dönüş kararı alarak gençlerle lige devam etmeye çalıştık. Başarılıydık da. Ama ardından üç siyahi oyuncumuz Ware FC tarafından, bizde oynamaları da garip bir şekilde engellendi” dedi.

Kötürespor’la oynadıkları maç öncesi menajer Ali Açık’ın, kadroyu kendisine bildirdiğini, sahaya gidince ise başka isimlerin sahaya çıktığını gördüğünü söyleyerek şöyle devam etti:

BÜYÜK ŞOK YAŞADIM

Akıncılar, bu sezon başında Euormed Charity Şildi kazanmıştı.

Akıncılar, bu sezon başında Euormed Charity Şildi kazanmıştı.

“Bazı futbolcuların gelmemesi nedeniyle değişik kadroyla çıktığımızı söyledi. İlk yarıyı 4-0 geride kapattık. Zaten bazı futbolcuların maçtan once yüzlerine baktığımda yenileceğimizi tahmin etmiştim. Devre arasında ben soyunma odasından çıkmamıştım ki, ikinci yarı başladıktan birkaç dakika sonra takımın sahadan çekildiğini öğrenince şok oldum. Tarihi başarılarla dolu Akıncılar’ın sahadan çekilmesini asla anlamış değilim. 10-0’da yenilsek o maçı ve sezonu tamamlamamız gerekirdi. Daha once de yenilgilerimiz oldu. Böyle bir durum tarihimizde yoktu. Zaten Başkan da maça gelmemişti. Sonra bazı tartışmalar yaşadık.”

Akıncılar’ın kimsenin kuklası olamayacağını vurgulayan Ramadan Rıfat, “Bu kuklalarla, isteksiz beyefendilerle bu işin olamayacağını anladım. Biz, bu işin zevkini yaptık, en güzel günlerini yaşadık. Karagözlülere, kimselere  bu takımı bırakamam. Sekreterimiz Osman Hasan’la dün akşam görüştüm. Gelişmeleri anlattım. Federasyona kulübü kapattığımızı bir yazı ile bildirme kararı aldık. Diğer kulüplere mücadelelerinde başarılar dilerim” şeklinde konuştu.

 

Ramadan Rıfat, Akıncılar'a  başka ellere bırakamayacaklarını söyledi.

Ramadan Rıfat, Akıncılar’a başka ellere bırakamayacaklarını söyledi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.