kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3605
EURO
34,9640
STERLIN
40,9507
BITCOIN
$70.800
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Hafif yağmur
Cumartesi Kapalı
12°C
Pazar Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Pazartesi Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

Erhun’un golü Ekim ayının en iyisi

Kıbrıslı Türk futbolcu Erhun Öztümer, ‘Ekim ayının En İyi Golü’ ödülüne layık görüldü.

Erhun’un golü Ekim ayının en iyisi
18.11.2016
0
A+
A-

 

Erhun Öztümer, Sky Bet'in 'En İyi Gol'e verdiği ödülle.

Erhun Öztümer, Sky Bet’in ‘En İyi Gol’e verdiği ödülle. (Fotoğraf: Walsall FC websitesi)

İngiltere Sky Bet League One takımlarından Walsall FC’de bu sezon harika performans gösteren Kıbrıslı Türk futbolcu Erhun Öztümer, ‘Ekim ayının En İyi Golü’ ödülüne layık görüldü.

Takımının Swindon ile oynadığı lig maçında 40 yard (yaklaşık 36 metre)’dan attığı aşırtma golle tribünleri ayağa kaldıran Erhun Öztümer, ligin ana sponsor Sky Bet jürisi tarafından her ay yapılan ‘Ayın Golü’ yarışmasında Ekim’in en iyisi seçildi.

Walsall FC’deki ilk sezonunda orta sahada oynamasına karşın şu ana dek 8 gole imza atan 25 yaşındaki Erhun Öztümer, aldığı ödülden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken, bunda takım arkadaşlarının payının da olduğunu ifade etti.

TÜRKİYE’DE OYNATILMAMIŞTI

Charlton Athletic alt yapısında yetişen, daha sonra Londra’da yaşamını sürdüren eski futbolcu ve antrenör Necdet Aydın tarafından keşfedilerek, Türkiye’ye götürülen Erhun Öztümer Manisaspor ve Sivasspor altyapılarında oynamasına karşılık, Samet Aybaba, Ziya Doğan ve Rıza Çalımbay tarafından, fiziğinin çok küçük olması gerekçe gösterilerek A takımlarda yer verilmemişti.

Üçüncü Ligde Üsküdar Anadolu’da da forma giyen Kıbrıslı Türk futbolcu, İngiltere’ye döndükten sonra büyük patlama yaptı. Ryman League takımı Dulwich Hamlet de iki sezonda 60’a yakın gole imza atan Erhun Öztümer, daha sonra Sky Bet League One’dan Peterborough’ya transfer oldu. Bu takımda da başarılı grafik çizen, taraftarların “Bizim Messimiz” diyerek adeta bağrına bastığı Erhun, bu sezon başında aynı ligden Walsall’la iki yıllık kontrat yaptı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.