kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3307
EURO
35,0310
STERLIN
40,9385
BITCOIN
$70.586
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
11°C
LONDRA
11°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Orta şiddetli yağmur
14°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

Hedefi marka

Hedefi marka
08.06.2012
0
A+
A-

TÜRK Toplumu Futbol Federasyonu Başkanı Turgut Esendağlı, 18 Haziran Pazartesi akşam yapılacak Olağan Genel Kurul’da yine aynı görev için seçime katılacak.

Dördüncü dönemine adaylığını koyan Esendağlı, geçen üç ve adaylığını koyduğu dördüncü dönemi için gazetemize değerlendirmeler yaptı. Turgut Esendağlı’nın değerlendirmeleri şöyle:

MARKA DE⁄ERİNİ ARTTIRMA

“Türk  Toplumu Futbol Federasyonu  Başkanlık görevine 4’üncü sene yeniden aday olma konusunda aldığım karar aslında kendiliğinden oluşan bir durum. Son üç yılda yapmışolduğumuz hizmetler ve TTFF’nin imajını ve marka değerini artırma çabalarımızın meyvesini alma zamanının geldiğinin bilinci içerisinde verilmişbir karar. 2012-2013 sezonunda maddi, manevi her türli gelişimin en yüksek oranda gerçekleşmesini bekliyoruz. İdari konularda gelinen aşamada artık kulüplrimizin daha bilinçli ve sorumlu davranmaları gereken noktada olduğuna inanıyorum. Bu uygulamaların gerçekleştiği taktirde çok daha düzenli bir yapı içerisine gireceğimizi düşünüyorum. Eski dönemlerde zaman ve zaman hesaplar konusunda yaşanan aksaklıkların bir daha gerşekleşmemesi için sezon başı ve sonu itibarı ile (Haziran’dan Haziran’a) hesapların genel kurula sunulması ile ilgili tüzük maddesini hazırlamışbulunuyoruz. Ayrıca sezon başı kulüplerin onayına sunacağımız yıllık bütçe ile 2012-2013 sezonu itibarı ile artık harcamalar konusunda kulüplerin onayı alınarak hareket edilmesi konusunda kararlıyız.

14 VE 20 YAfiALTI VE MASTER LİGLERİ

Gençlerde daha önce turnuva olarak düzenlenen 14 yaşaltı seviyesini de lig şekline çevirme, 16 yaşaltı dışında 20 yaşaltı olarak da bir PAF ligi kurulması çalışmaları tamamlanmışolup yeni sezonda uygulamaya geçilecektir. Veteran liginin TTFF’nin yelpazesini genişleteceğine ve ayrıca yönetici vasıflı birçok kişinin kulüpler bünyesinde aktif rol almasına olanak sağlayacak bir girişim olduğuna inandığımızdan bu konuda ısrarcı olacağımızı vurgulamak isterim. Ödül olayının kulüplerin daha heyecanlı ve istekli olmalarını sağladığını düşündüğümden bu uygulamaların genişletilerek artırılmasına gayret göstereceğim. Toplumun lider kuruluşlarından biri olmamız için tesisleşme konusunda girişimlerin bu yıl içerisinde başlatılması ve ayrıca profesyonel bir basamağın artık düşünülmesi gerektiğine inandığımızdan bu konudaki çalışmalarımız başlatılmıiştır. Gelecek 5 yılı içeren bir programı sezon içerisinde uygulamaya koyacağımıza inanıyorum. Hakem parası ödeyememek, oyuncuları sahaya eksik sayıda çıkarmak, maça çıkmayan veya forma sorunu olan takım ve yönetim kurulu olmayan ve tek şahıslar tarafından yönetilip sürekli sorun yaşayan ve kapanmamak için her yıl çırpınan kulüp yöneticiliği artık tarihe karışmak üzeredir.

KULÜPLER CİDDİ KURULUfi OLMALI

Sezon içerisinde idari sıkıntısı olan kulüplerimize gerekli yardım yapılarak daha ciddi birer kurum olmaları konusunda çalışmalarımızda ısrarcı olacağız. Geçmişyıllarda verdiğimiz sözleri yerine getirmişolmamız gelecek sezon için öngördüklerimizin de gerçekleşme olasılığını belirlemektedir. Bu güne kadar görevimi icra etmemde bana  yardımcı olan tüm spor sevdalılarına teşekkür ederim.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.