kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,9449
EURO
35,7631
STERLIN
42,4311
BITCOIN
$67.880
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Açık
27°C
LONDRA
27°C
Açık
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Parçalı bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
30°C
Salı Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
25°C
Çarşamba kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
25°C

Ryman League’de Kıbrıslı Türkler

Ryman League’de Kıbrıslı Türkler
14.12.2013
0
A+
A-
Turgut Esendağlı (sol basta), Waltam Forest'ta

Turgut Esendağlı (sol basta), Waltam Forest’ta

 

Kemal İzzet, Needham Market'te.

Kemal İzzet, Needham Market’te.

İngiltere’nin yarı profesyonel kategorisine giren Ryman League’deki Kıbrıslı Türklerin sayısı giderek artıyor.

Premier League’de Leicester City’de uzun yıllar forma giyen, Türkiye A MilliTakımı’nın Mustafa Denizli’li döneminde Avrupa Şampiyonası finallerinde de Ay-Yıldızlı ekipte yer alan Mustafa (Muzzy) İzzet’in kardeşi Kemal İzzet, Arsenal altyapısında yetiştikten sonra Türkiye’ye gidip Denizlispor ve Trabzonspor’da oynayan Ömer Rıza, Londra’da alt yapı eğitimi aldıktan sonra Türkiye Süper Ligi ekiplerinden Manisaspor ve Sivasspor A2 takımlarında ve 2.Ligdeki Üsküdar Anadolu’da forma giyen Erhun Öztümer, bir zamanlar KKTC 1.Ligi’nde Doğan Türk Birliği’nin şampiyonluğunda teknik adam ve başkan olarak önemli payı olan Turgut Esendağlı şimdi Ryman League’de görev yapıyor.

12 YIL COLCHESTER’DE OYNADI

Profesyonel olarak 12 yıl Colchester forması altında 400 maç oynayan Kemal İzzet, bu sezon geldiği Ryman League Division One North takımı Need Market de futbol yaşamını sürdürüyor. Tecrübeli futbolcu yeni takımında bu sezon 21 kez oynarken, 5 de gol attı.

ÖMER RIZA, CHESHUNT’DA

Bir başka tecrübeli isim Ömer Rıza da Cheshunt’ta menajer-futbolcu olarak başarılı olmaya çalışıyor. Ömer Rıza. attığı 10 golle Ryman League Division North’un en golcü isimlerinden birisi oldu.

Ömer Rıza, Cheshunt FC'de

Ömer Rıza, Cheshunt FC’de

 

Erhun Öztümer, Dulwich Hamlet'ta

Erhun Öztümer, Dulwich Hamlet’ta

ERHUN, DULWICH’IN HERŞEYİ

Türkiye’den döndükten sonra ilk sezonunda Dulwich Hamlet’in Ryman League Premier Küme’ye çıkmasında büyük katkısı olan Erhun Öztümer, başarısını sürdürürken, bu sezonda da daha      simdiden sadece ligdeki gol sayısını 13’e çıkartmış durumda.

ESENDAĞLI, FOREST’TA

Türk Toplumu Futbol Federasyonu Başkanlığı’nı 5 yıldan beri sürdüren Turgut Esendağlı da, bu yıl başında başkan ve menajer olarak görev aldığı Waltham Forest’ı bir an önce alt sıralardan kurtarmanın mücadelesini veriyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.