kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3744
EURO
34,9769
STERLIN
40,9639
BITCOIN
$69.736
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Hafif yağmur
Cumartesi Kapalı
12°C
Pazar Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Salı orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

Doğan TB arayı açmaya başladı: 4-3 (VIDEO)

Euromed Türk Ligi 2.Küme’de Doğan TB zirvede avantajlı hale geldi.

Doğan TB arayı açmaya başladı: 4-3 (VIDEO)
24.12.2015
0
A+
A-

https://youtu.be/KvRl56h21to

 

cetinkaya10

Euromed Türk Ligi 2.Küme’de Doğan TB zirvede avantajlı hale geldi.

Geçtiğimiz Pazar günü Pymmes Park’ta takipçilerinden Çetinkaya Türkspor’a 4-3 galip gelen Doğan TB, şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşmayı bildi.

İki takımın da atak futbolla renk kattığı karşılaşmada Doğan TB’ye üç altın puanı kazandıran gollerden ikisini Cennet, diğerlerini İbrhaim ve Sabri attı.

Çetinkaya Türkspor ise Serkan Up’ın iki, Aaron’un bir sayısına rağmen haftayı puansız kapattı.

BAF ÜLKÜYURDU-MTG: 3-3

Douglas Eyre Sports Centre’da oynanan haftanın diğer puan mücadelesinde ise Baf Ülkü Yurdu ile MTG 3-3 berabere kaldı.

Nathaniel’in golüyle maçın ilk devresini MTG 1-0 önde tamamladı. Son derece mücadeleci geçen ikinci yarıda MTG’nin Alfie ve Serkan’la bulduğu iki gole ev sahibi Baf Ülkü Yurdu, Salman, Victor ve Gavin’le üç kez karşılık verince 90 dakika 3-3 sona erdi.

YAVRUVATAN VE DİYARBAKIR İHRAÇ OLDU

Öte yandan İkinci Küme’de yer alan Yavruvatan ve Dşyarbakır Cyprofood, Federasyon kararıyla ligden ihraç edildi.

Federasyon Sekreteri Mehmet Gözde, Yöentim Kurulu’nun geçen hafta yaptığı toplantıda alınan karar gereği iki takımın ihraç kararlarının tüzüğe göre alındığını ve takımlara yazılı olarak bildirim yapıldığını ifade etti.

Gözde, Yavruvatan’ın bir devrede üç maça çıkamadığı için ihraç kararına varıldığını, Diyarbakır Cyprofood’un menajeri Hayri Kartal’ın ise geçen sezondan beri cezalı olmasına karşılık, ısrarla saha kenarından takımına taktik vermeye devam ettiğinin belirlendiği, geçen haftaki MTG karşılaşmasında da yeni lisans verilmediği halde futbolcu olarak forma giymesi nedeniyle bu kararın alındığını kaydetti.

DOĞAN TB-G.PAZARCIK ADVANTAGE TEKRARLANACAK

Euromed Türk Ligi’nde Doğan TB’nin, G.Pazarcık Advantage ile oynadığı lig karşılaşması tekrar olacak.

Futbol Federasyonu yönetimi son yaptığı toplantıda Doğan TB’nin 10-0 kazandığı G.Pazarcık Advantage maçında Yalova Aksular’da lisansları bulunan Ferhat Hüseyin ve Alan Duvarcıyan’ı oynatması nedeniyle karşılaşmanın tekrarına karar verdi. Kararla ilgili Federasyon adına Sekreter Mehmet Gözde tarafından, şu açıklama yapıldı:

“Yeni LFA tüzük değişikliklerine göre, bu gibi durumlarda karşı takıma puan verilmez. Ya puanlar izinsiz oyuncu oynatan takımdan alınır veya maç tekrarlanır.  Yöetim Kurulu kararıyla Pazarcık Advantage takımımıza puan kazanma şansını tekrar elde edebilmesi şansı verildi. Bu iki oyuncunun transferi bazı maddi sorunlardan dolayı resmen gerçekleşmeden oynatıldılar. Tekrarlanacak olan maçta bu iki oyuncu yer alamayacak.”

Fotoğraflar ve video: Eren Noyan

cetinkaya01

cetinkaya02

cetinkaya04

cetinkaya09

cetinkaya15

cetinkaya16

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.