kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5687
EURO
34,9734
STERLIN
40,6087
BITCOIN
$64.491
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
11°C
LONDRA
11°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Kapalı
13°C
Cumartesi Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazartesi kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

Mehmetçik’te menajer krizi

Mehmetçik’te  menajer krizi
28.11.2013
0
A+
A-
Mehmetçik'te yaşanan kriz, takımın  aldığı sonuçlara da kötü yansımaya devam ediyor.

Mehmetçik’te yaşanan kriz, takımın aldığı sonuçlara da kötü yansımaya devam ediyor.

Ezel Türk Ligi 1.Küme takımlarından Mehmetçik’te menajer krizi yaşanıyor.

Ahmet Derviş yönetiminde geçen sezon başarılı olarak 1.Küme’ye yükselen Mehmetçik’te son maçlarda yaşanan puan kayıpları krize dönüştü. Yönetimle anlaşamayan Ahmet Derviş’in istifasının ardından iki haftadan beri yeni menajer arayışı sürüyor. Takımı bu sürede geçici olarak Özer Özerman maçlara hazırlıyor.

Ahmet Derviş, yönetimde anlaşmazlığa düştüğünü, kısa bir tartışma sonrası Mehmetçik’ten ayrıldığını belirtti.

Kulüp Başkanı Destegül Bakkaloğlu ise “Yönetimdeki arkadaşlarla menajerimiz Ahmet Derviş’in anlaşmazlığa düşerek takımı bıraktığı doğrudur. Şu anda yeni bir düzenleme içerisindeyiz. Bu arada yeni menajer arayışımız sürmektedir. Şu an kadar herhangi bir isim gündeme gelmemiştir ama en kısa zamanda yeni menajerimizi bulacağız. Geçici olarak Zeki arkadaşımız bu görevi üstlenmiştir” dedi.

Bu arada menajerlik konusunda adı geçen eski futbolculardan Ahmet Sözalp, şu ana kadar kendisiyle temasa geçen olmadığı, ancak Mehmetçikli biri olarak bu göreve sıcak baktığını ifade etti.

Mehmetçikliler Cemiyeti Başkanı Timur Tayyareci ise yönetimle yaşanan anlaşmazlık sonucu görevinden ayrılan Ahmet Derviş’in kararından üzüntü duyduğunu belirterek, “Ahmet, gerçekten değerli ve takıma yararlı bir menajerdi. Gidişi bizim için büyük kayıp” diye konuştu.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.