kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,2329
EURO
34,9539
STERLIN
41,0705
BITCOIN
$67.749
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Açık
18°C
LONDRA
18°C
Açık
Pazartesi Kapalı
21°C
Salı Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C
Çarşamba Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
16°C
Perşembe hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C

Türk futbolu için çok önemli

Hakan Hayrettin Ramis, Türkiye Süper Ligi ile İngiltere Premier League’i değerlendirdi.

Türk futbolu  için çok önemli
16.08.2015
0
A+
A-

 

 

Luton Town  A takım antrenörü  Hakan Hayrettin Ramis.

Luton Town A takım antrenörü Hakan Hayrettin Ramis.

İngiliz profesyonel liglerinde oynadıktan sonra meanjerlik kariyerine başlayan ve şu anda Lig Two takımlarından Luton Town’ın A takım antrenörlüğünü yapan Hakan Hayrettin Ramis, Türkiye Süper Ligi ile İngiltere Premier League’i değerlendirdi.

Luis Nani ve Robin van Persie.

Luis Nani ve Robin van Persie.

Lukas Podolski.

Lukas Podolski.

Tecrübeli çalıştırıcı Robin Van Persie, Nani, Podolski ve Eto’o’nun oynadıkları takımlara, oralardaki gençlere büyük katkıları olacağını söyleyerek, yaş olarak eleştirilen bu futbolcuların tecrübe ve uluslararası kariyerlerinin halen devam ettiğine dikkat çekti.

Zaılarının kendi ülkelerinin milli takımlarında oynayacak kalitede olduklarının altını çizen Ramis, “Bu yıldız futbolcular Türk futbouna mutlaka katkıda bulunacaktır. Onlara birlikte antrenmanlara çıkan, oynayan daha genç Türk futbolcuların da öğrenecekleri iyi şeyler mutlaka olacaktır” dedi.

Sakat ve yaşlı oldukları yolunda yapılan itirazlara da Kıbrıslı Türk antrenör, “ Ama tecrübeler çoğu zaman daha önemlidir. Tecrübeleriyle verecekleri katkı önemli olacaktır. Sakatlık konusu ise transfer edilmeden iyi incelenerek, ele alınması gereken konudur. Transfer olduktan sonra ise artık onlardan en iyi verimi almak gerekir” diye konuştu.

Premier Lig için de konuşan Hakan Hayrettin Ramis, son yıllardaki şampiyon adaylarına yeni bir takımın katılamayacağını, yarışın yine Chelsea, Manchester City, Arsenal ve Machester United dörtlüsü arasında geçeceğini belirtti. Ancak Premier Ligde esas tehlikenin yabancı oyuncuların çokluğu olduğunu ifade eden Ramis, “Premier Lig bu sezon en çok yabancı oyuncunun yer aldığı dönem olacak.  Ne yazık ki, artık genç oyuncuların ligde fazla şans alma imkanı çok azalacak” dedi.
Luton Town’ın bu yıl iyi transferler yaptığına da değinen Hakan Ramis, hedeflerinin League One’a yükselmek olduğunu ifade etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.