kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,9351
EURO
35,4100
STERLIN
41,8265
BITCOIN
$61.007
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Açık
27°C
LONDRA
27°C
Açık
Çarşamba Az bulutlu
24°C
Perşembe Parçalı bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
22°C
Cuma Açık
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
24°C
Cumartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
24°C

GS Lokal açılışına önemli isimler katıldı

İngiltere Galatarasay Taraftarlar Derneği, Türkiye’den gelen GS Divan Kurulu’nun önemli isimleri ve…

GS Lokal açılışına önemli isimler katıldı
09.07.2015
0
A+
A-
İngiltere Galatarasay Taraftarlar Derneği, Türkiye’den gelen GS Divan Kurulu’nun önemli isimleri ve Londra Başkonsolosu ile birlikte yeni binasının açılışını gerçekleştirdi.                                                                                                     
Burak Gülşen’in haberi

DSC_0378 Koyu bir Galatasaray sevdalısı olarak bilinen işadamı Metin Arslan’ın 2009’dan beri Başkanlığını yaptığı  Galatasaray Taraftarlar Derneği-UK geçtiğimiz Çarşamba günü yeni binasına taşındı. Açılışa Türkiye’den gelen sekiz kişilik GS Master Kürek Takımının yanı sıra; Londra Başkonsolosu Emirhan Yorulmazlar, Büyükelçi 2. Kâtibi İbrahim Yüceltan ve Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Ahmet Şenkal da katıldı.

“Galatasaray’ı sadece maç günlerinde hatırlayan taraftar istemiyoruz”

Galatasaray Spor Kulübü’nün sadece Türkiye’de değil, dünyanın her yerinde temsil edildiğini dile getiren İngiltere Galatarasay Taraftarlar Derneği Başkanı Metin Arslan yaptığı açılış konuşmasında “yolumuza 2009’da kurulduğumuz gibi devam ediyoruz. Yakında genel kurul yapılacak ve yeni yönetim kurulu göreve devam edecek” diye konuştu.

Arslan “şimdi bize ait bir yerde faaliyet göstereceğiz. Kimseye hesap vermek zorunda değiliz. Dilediğimiz saatte açıp kapatabiliriz. Bu lokal sadece Galatasaray taraftarları için değil; bütün Türk toplumuna hizmet verecek bir mekan. Mesela özel toplantılar ve paneller için kullanabilirler. Ayrıca Türkiye’den gelen öğrenciler maç seyretmek için buraya gelebilirler” dedi.

Son olarak Metin Arslan “GS Taraftarlar Derneği-UK resmi olarak akredite olmuş bir dernektir. Bugüne kadar taraftarlarımıza nasıl hizmet ettiysek yine aynı şekilde hizmet vermeye devam edeceğiz. Özellikle Galatasaray’ın İngiltere’de oynayacağı maçlarda, bilet konusunda dernek üyelerimize puanlama sistemiyle öncelik tanıyacağız. Derneğin etkinliklerine ne kadar yardımcı olurlarsa o kadar puan toplayacaklar ve bilet önceliği kendilerine verilecektir.

Yani sadece maç günü derneğimizi hatırlayanlar bizden fazla bir şey beklemesin. Çünkü bu özveri ve sevgi işidir. Biz Galatasaray’ımızı çok seviyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

DSC_0371

(Soldan sağa) Başkonsolos Emirhan Yorulmazlar, GS Taraftarlar Derneği-UK Başkanı Metin Arslan ve GS Taraftarlar Derneği-UK Yönetim Kurulu Üyesi Cuma Erdoğan

Koyu bir Fenerbahçe taraftarı olarak bilinen Türkiye’nin Londra Başkonsolosu Emirhan Yorulmazlar da “GS Taraftarları-UK Derneği’nin açılışlını yapmaktan büyük memnuniyet duyuyorum ve her anlamda başarılı olmasını diliyorum. İngiltere’deki toplumumuzun bir araya gelmek için bu tür sivil toplum kuruluşlarına ihtiyacı vardı. Esasen taraftarlar derneğine ihtiyaç duyulduğunu uzun zamandır konuşuyorduk. Dernek Başkanı Metin Arslan’ın şahsında tüm arkadaşları böyle bir girişimde bulundukları için kutluyorum” dedi.

Açılışa katılan Galatasaray Master Kürek Takımı Kaptanı ve GS Divan Kurulu Üyesi Ahmet Şenkal Metin Arslan’a övgüler yağdırdı. Arslan’a “kardeşim” diye hitabeden Şenkal “hem Sayın Başkanımızın hem yönetim kurulumuzun sevgileri ve selamları var. Mutlak gelirlerdi ama biliyorsunuz bugün Galatasaray’ın çok önemli Divan Kurulu toplantısı var. 11’inde de hayati bir Mali Kurulu yapılacak. Size de teşekkür ve sevgilerini gönderdiler. Ben onları temsilen burada olmaktan gurur duyuyorum” dedi.

Ayrıca 10 Temmuz Cuma günü saat 17.30’da Reading’de uluslararası kürek yarışmasına katılacaklarını dile getiren Ahmet Şenkal “Henley Masters Regatta kürek turnuvasında Avustralya’nın bir takımıyla yarışacağız. GS Master Kürek Takımımız sekiz kişiden oluşuyor. Herbir sporcumuz aynı zamanda Galatasaray Spor Kulübü’nün Divan Kurulu Üyesidir” diye sözlerine ekledi.

Türk nüfusun yoğun yaşadığı Kuzey Londra’nın Newington Green bölgesinde hizmete giren dernek 154 Green Lanes N16 9DL adresinde bulunuyor.

DSC_0379

DSC_0375

(Soldan sağa) Galatasaray Master Kürek Takımı Kaptanı ve GS Divan Kurulu Üyesi Ahmet Şenkal, Başkonsolos Emirhan Yorulmazlar ve GS Taraftarlar Derneği-UK Başkanı Metin Arslan

DSC_0380 DSC_0369 DSC_0373

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.