kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3342
EURO
35,1132
STERLIN
40,8565
BITCOIN
$70.623
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Hafif yağmur
14°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
8°C

Bir kadının, ‘Mendy’nin arkadaşı tarafından tecavüze uğradığı’ gece ‘Grealish ile ilişkiye girdi’ iddia ediliyor

Bir kadının, ‘Mendy’nin arkadaşı tarafından tecavüze uğradığı’ gece ‘Grealish ile ilişkiye girdi’ iddia ediliyor
23.09.2022
0
A+
A-

Manchester City’nin yıldızı Benjamin Mendy, 1’i 18 yaşının altında 3 kadına tecavüz ve cinsel saldırı suçlamalarıyle ilgi dava devam ediyor.

Chester Crown Court, eski Aston Villa yıldızı Jack Grealish’in iki genç kadının tecavüze uğradığı iddia edilen Man City takım arkadaşı Benjamin Mendy’nin evinde bir partide olduğunu duydu.

Grealish’in Mendy’nin suç ortağı Louis Saha Matturie tarafından tecavüze uğradığını iddia eden 23 yaşındaki bir kadınla seks yaptığı iddia edildi.

Grealish’in Mendy tarafından tecavüze uğradığını iddia eden 23 yaşındaki bir kadınla kendi rizasıyla ilişkiye girdiğini iddia edildi.

28 yaşındaki Mendy ve 41 yaşındaki Matturie, çok sayıda genç kadına karşı birden fazla tecavüz ve cinsel suç işlendiğini reddediyor. Her ikisi de tüm suçları reddediyor. Grealish, bir kadın tarafından verilen bir polis sorgusu sırasında seçildi ve jüriye oynadı.

O sırada 17 yaşında olan kadın, geçen Ağustos ayında Cheshire, Prestbury’deki evinde partinin aynı akşamı Mendy tarafından iki kez tecavüze uğradığını iddia ediyor. Matturie tarafından tecavüze uğradığı iddia edilen kadın tarafından kendisine Grealish ile de rızayla seks yaptığını söylediğini söyledi.

Kadın bir gece kulübünün dışında beklediğini ve gece kulübünün bekleme odasında ‘büyük bir maiyet’ fark ettiğini söyledi. “Bunun nedeni Jack Grealish ile birlikte olmalarıydı” dedi. “Etrafında birkaç kız vardı ve telefonlarıyla fotoğraf ve video çekiyorlardı. Kulüp bundan hoşlanmadı ve Saha ve çevresi bundan hoşlanmadı.”

Kadın, “Jack’in binmesini bekleyen bir araba vardı,” diye ekledi.  Mendy ve  Matturie’nin kulüpten ayrıldığını ve  Mendy’nin Cheshire, Prestbury’deki evine gitmek için bir takside  Matturie’ye katıldığını söyledi.

Taksideyken, Matturie’nin kendisine “özel bir partiye” gittiklerini ve hiçbir fotoğrafa izin verilmediği için telefonunun elinden alınacağını söylediğini söyledi. “Arabaya binmeden önce telefonlarımızın elimizden alındığına dair hiçbir fikrimiz yoktu” diye ekledi.

“Daha önce bilseydim, o arabaya binmezdim.”  Mendy’nin evine vardığında, bir adamın telefonuna el koyduğunu iddia etti.

Polis memuruna, “Evden çok uzaktaydım, bu yüzden eve gitmemin bir yolu yoktu, bu yüzden telefonlarımızı verdik” dedi. “Önceden bir doğum günü partisi varmış gibi görünüyordu,” diye ekledi.

Kadın, bir şef yemek pişirirken iki kızın Grealish’in yanındaki kanepede oturduğunu söyledi. Kadın,  Grealish’in “votka istediğini” iddia etti, bu nedenle, aynı tarihte  Matturie’yi kendisine tecavüz etmekle suçlayan başka bir kadınla dükkana gitti.

28 yaşındaki  Mendy, dört kadına karşı yedi kez tecavüz etmekle suçlanıyor; bir kez tecavüze teşebbüs; ve bir adet cinsel saldırı. Eccles, Salford’dan 41 yaşındaki  Matturie, altı kez tecavüz iddiasını reddediyor; ve yedi kadınla ilgili üç cinsel saldırı suçu.

Altıncı haftasında olan dava devam ediyor.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.