kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5916
EURO
34,8605
STERLIN
40,6330
BITCOIN
$64.259
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
11°C
LONDRA
11°C
Hafif yağmur
Cumartesi Parçalı az bulutlu
10°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C

Cristiano Ronaldo için Suudi Arabistan’dan açıklama geldi

Cristiano Ronaldo için Suudi Arabistan’dan açıklama geldi
13.09.2022
0
A+
A-

Manchester United ile yollarını ayırmasına kesin gözüyle bakılan Cristiano Ronaldo için Suudi Arabistan Futbol Federasyonu’ndan açıklama geldi.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United’daki ikinci dönemi hayal edilenden uzak seyreden Cristiano Ronaldo’nun geleceği belirsizliğini koruyor. Takımdan ayrılmak istediği bilinen Portekizli yıldız için son iddia Arap Yarımadası’ndan geldi.

Chelsea ve Napoli’nin ilgilendiği ancak akıl çelici bir teklif yapmadığı 37 yaşındaki Portekizli futbolcuya Suudi Arabistan ekiplerinden abartılı teklifler geldiği öne sürüldü. Haberlere göre; Al-Hilal ve Al-Nassr, Cristiano Ronaldo için sınırları zorlamaya hazır.

FEDERASYON BAŞKANI ATEŞİ YAKTI

Konuyla ilgili The Athletic’e bir röportaj veren Suudi Arabistan Futbol Federasyonu Başkanı Yasser Al-Misehal, Cristiano Ronaldo’yu Transfer etme arzularını gizlemedi. Al-Misehal, deneyimli oyuncuyu Arabistan’da görmeyi çok istediğini ifade etti.

YASSER AL-MISEHAL’IN RONALDO SÖZLERİ ŞU ŞEKİLDE:

“Cristiano Ronaldo’nun Suudi Arabistan Ligi’nde futbol oynadığını görmeyi çok isteriz. Böyle bir transfer gerçekleşirse çok olumlu geri dönüşler alırız ve herkes için büyük haber niteliği taşır. Eminim ki herkes Cristiano Ronaldo’nun başarılarını ve rekorlarını biliyordur. Tüm bunların yanı sıra harika bir rol model. Bence neden olmasın? Bunun çok pahalı bir anlaşma olacağını biliyorum ancak kulüplerimizin önümüzdeki yıllarda daha yüksek gelir elde edeceğini görebiliyoruz. Premier Lig’den Suudi Arabistan Ligi’ne transfer olan birçok yıldız oyuncu gördük. Cristiano Ronaldo’yu bir oyuncu olarak çok beğeniyorum ve burada izlemek isterim.”

TRANSFER İÇİN SON 5 GÜN

Suudi Arabistan Ligi’nde transfer döneminin sona ermesine 5 gün var. Ülkede 26 Haziran 2022 tarihinde açılan transfer tahtası, 17 Eylül 2022 tarihinde kapanacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.