kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3583
EURO
34,9921
STERLIN
40,9321
BITCOIN
$69.912
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Hafif yağmur
Cumartesi Kapalı
12°C
Pazar Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Salı orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

Hull City, Fenerbahçeli Mesut Özil’i transfer etmek istiyor

Hull City, Fenerbahçeli Mesut Özil’i transfer etmek istiyor
01.04.2022
0
A+
A-

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu İngiltere Championship takımlarından Hull City’nin, Fenerbahçe’de süresiz kadro dışı kalan Mesut Özil ile ilgilendiği öne sürüldü.

Hull City, Mesut Özil ile ilgileniyor

TEAMtalk sitesinde yer alan habere göre; İngiliz ekibinin, Mesut Özil’in sarı-lacivertli takımdan ayrılması durumunda yıldız oyuncu için bir hamle yapacağı belirtildi.

Acun Ilıcalı & Mesut Özil yakın arkadaş 

Bilindiği üzere, Hull City’nin sahibi Acun Ilıcalı ile Mesut Özil uzun zamandır yakın arkadaş. Başarılı oyuncunun Fenerbahçe’ye transfer olmasında da Acun Ilıcalı’nın etkisi de büyüktü.

Acun Ilıcalı: “Bütçemizle ilgili problem yok”

Gelecek sezon için iddialı bir kadro kurmak ve yeniden takımı Premier Lig’e çıkarmak için çalışmalarını sürdüren Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde transfer durumuyla ilgili açıklamalarda bulunmuş ve şu ifadeleri kullanmıştı:

“İyi transferler yapmak zorundayız ve bütçeyle ilgili problemimiz yok. Ancak büyük para harcayacağımız şey golcü transferi olacak”

Mesut Özil’in menajerinden açıklama

Menajer Erkan Söğüt de, Mesut Özil’in sözleşmesi bitene kadar takımda kalacağını açıklamıştı. Söğüt, “Önemli olan böyle dönemlerde soğukkanlı kalarak nihai kararı görmektir. Bunu buradan net bir şekilde söylüyorum. Mesut hiçbir yere gitmeyecek, gitmeyi de kesinlikle düşünmüyor. Sözleşmesinin sonuna kadar 2 yıl daha Fenerbahçe oyuncusu olarak burada devam edecek” şeklinde konuşmuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.