Site icon Londra Gazete

Diyarbakırsporlu’lar, Reading’li Cem Karacan ve Hector’un konuğu oldu.

Micawl Hector (soldan ikinci) ve Cem Karacan (soldan dördüncü), Diyarbakırcyprofood'un futbolcularıyla.

Micawl Hector (soldan ikinci) ve Cem Karacan (soldan dördüncü), Diyarbakırcyprofood’un futbolcularıyla.

İngiltere’de yetişen şu anda en üst düzeydeki profesyonel futbolcularımızdan Paul Cem Karacan ve takım arkadaşı Michael Hector, Londra Türk Ligi 2.Küme takımlarından Diyarbakırcyprofood’un yöneticisi Hayri Kartal ve A takım futbolcularını Reading’te ağırladı. Hayri Kartal’ın oğlu Diren’in çocukluktan beri arkadaşı olan Michael Hector’un davetiyle geçtiğimiz Cumartesi günü gerçekleşen ziyarette Diyarbakırsporlu’lar, İngiltere Championship Kümesi’nde mücadele eden Reading’in, evinde Charlton Athletic’le oynadığı ve 1-0 kaybettiği puan mücadelesini de izledi.

Hayri Kartal’ın yanısıra Diyarbakırcyprofood  A takımı oyuncularından Ahmet Yıldız, Mazlum Meriç, Mehmet Ali Gür, Fırat Tunç, Ferhat Kahraman ve Temel Kaygusuz’un katıldığı ziyaret  Michael Hector ve Cem Karacan, konuklarıyla yakından ilgilendi. Diren Kartal, İngiltere dışında bulunması nedeniyle bu ziyarete katılamadı.

Hayri Kartal ve futbolcular, Reading’in kaptanı Cem Karacan’la.

KARTAL, TEŞEKKÜR ETTİ

Hayri Kartal, iki hafta önce oğlu Diren’in yakın arkadaşı olan Michael Hector’un, Pymmes Park’taki maçlarını izlediğini belirterek, kendilerinin de buna karşılık verdiğini söyledi.

Reading’te kaptanlığa getirilen, ancak ağır sakatlığı nedeniyle takımında uzun süreden beri oynayamayan Cem Karacan’ın yanısıra, babası Şahin beyle de  tanıştıklarını söyeleyen Kartal, “Cem ve babası Şahin bey çok mütevazi, efendi kişiler.  Gerek Cem, gerekse Hector da  misafirliklerini gösterdiler. Bol bol futbol sohbeti yaptık. Güzel bir futbol günü yaşadık. Kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Exit mobile version