kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5506
EURO
34,8861
STERLIN
40,5652
BITCOIN
$66.250
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
10°C
LONDRA
10°C
Hafif yağmur
Çarşamba Parçalı bulutlu
12°C
Perşembe Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Cuma Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Cumartesi parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C

Diyarbakırsporlu’lar, Reading’li Cem Karacan ve Hector’un konuğu oldu.

Paul Cem Karacan ve takım arkadaşı Michael Hector, Londra Diyarbakırcyprofood FC’nin yöneticisi Hayri Kartal ve bir kısım futbolcularını Reading’te ağırladı.

Diyarbakırsporlu’lar, Reading’li  Cem Karacan ve Hector’un konuğu oldu.
10.11.2014
0
A+
A-
Micawl Hector (soldan ikinci) ve Cem Karacan (soldan dördüncü), Diyarbakırcyprofood'un futbolcularıyla.

Micawl Hector (soldan ikinci) ve Cem Karacan (soldan dördüncü), Diyarbakırcyprofood’un futbolcularıyla.

İngiltere’de yetişen şu anda en üst düzeydeki profesyonel futbolcularımızdan Paul Cem Karacan ve takım arkadaşı Michael Hector, Londra Türk Ligi 2.Küme takımlarından Diyarbakırcyprofood’un yöneticisi Hayri Kartal ve A takım futbolcularını Reading’te ağırladı. Hayri Kartal’ın oğlu Diren’in çocukluktan beri arkadaşı olan Michael Hector’un davetiyle geçtiğimiz Cumartesi günü gerçekleşen ziyarette Diyarbakırsporlu’lar, İngiltere Championship Kümesi’nde mücadele eden Reading’in, evinde Charlton Athletic’le oynadığı ve 1-0 kaybettiği puan mücadelesini de izledi.

Hayri Kartal’ın yanısıra Diyarbakırcyprofood  A takımı oyuncularından Ahmet Yıldız, Mazlum Meriç, Mehmet Ali Gür, Fırat Tunç, Ferhat Kahraman ve Temel Kaygusuz’un katıldığı ziyaret  Michael Hector ve Cem Karacan, konuklarıyla yakından ilgilendi. Diren Kartal, İngiltere dışında bulunması nedeniyle bu ziyarete katılamadı.

Hayri Kartal ve futbolcular, Reading'in kaptanı Cem Karacan'la.

Hayri Kartal ve futbolcular, Reading’in kaptanı Cem Karacan’la.

KARTAL, TEŞEKKÜR ETTİ

Hayri Kartal, iki hafta önce oğlu Diren’in yakın arkadaşı olan Michael Hector’un, Pymmes Park’taki maçlarını izlediğini belirterek, kendilerinin de buna karşılık verdiğini söyledi.

Reading’te kaptanlığa getirilen, ancak ağır sakatlığı nedeniyle takımında uzun süreden beri oynayamayan Cem Karacan’ın yanısıra, babası Şahin beyle de  tanıştıklarını söyeleyen Kartal, “Cem ve babası Şahin bey çok mütevazi, efendi kişiler.  Gerek Cem, gerekse Hector da  misafirliklerini gösterdiler. Bol bol futbol sohbeti yaptık. Güzel bir futbol günü yaşadık. Kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.