kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5813
EURO
34,7803
STERLIN
40,3779
BITCOIN
$64.286
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
11°C
LONDRA
11°C
Hafif yağmur
Cumartesi Parçalı az bulutlu
10°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C

Mehmetçik FC, Serkan Bünyat’a emanet

Mehmetçik FC, Serkan Bünyat’a emanet
14.06.2021
0
A+
A-

Yeni sezona sürprizlerle ve yepyeni bir teknik heyetle başlayacak olan Mehmetçik FC’de çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. İngiltere’de kurulan ilk Türk takımlardan biri olan Mehmetçik, uzun yıllar boyunca gerek Türk Toplum Futbol Federasyonunda gerekse İngiliz kupalarında çeşitli başarılara imza attı.

Teknik direktör Enver Çıkıkçıoğlu ile yollarını ayrılmasının ardından, Mehmetçik FC yönetimi genç ve yetenekli kaptanları Serkan Bünyat ile anlaştı. Yönetimin teklifini kabul eden Bünyat, yeni sezonda Mehmetçik teknik direktörü olarak görev başında olacak.

2017 yılından itibaren Mehmetçik için oynayan ve başarılı bir futbol geçmişine sahip olan Bünyat, bu kez teknik direktör olarak tecrübesini sahalarda sergileyecek. Yeni görevi hakkında Londra Gazete’ye konuşan Bünyat, şu ifadeleri kullandı:

‘‘Öncelikle beni böylesi bir göreve layık gören değerli kulüp başkanımız Hamide Sarı, genel sekreterimiz Özel Sarı ve Onursal Başkanımız Serdar Sarı’ya çok teşekkür ederim. Mehmetçik’e katıldığım ilk günden itibaren bana ve takım arkadaşlarıma her daim çok değer verildi, bende bir futbolcu olarak her maç elimden geleni yaparak mücadele etmeye çalıştım. Mehmetçik başarılı bir tarihe sahip çok büyük bir kulüp ve şimdi teknik direktör olarak görevimin başında olacağım. Dolayısıyla oldukça mutlu ve heyecanlıyım. Daha önce Mağusa Türk Gücü’yü çalıştırdım ve ikinci lig’de şampiyon olmuştuk. Dilerim tecrübelerimi en iyi şekilde Mehmetçik’e de yansıtacağım. Kendime, ekibimize ve futbolcularımıza güveniyorum. Başarılı olmak için hep birlikte mücadele edeceğiz. Hepimize hayırlı olsun.’’

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.