kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3455
EURO
35,0945
STERLIN
40,8271
BITCOIN
$70.918
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Hafif yağmur
14°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
8°C

Mesut Özil imzayı attı

Mesut Özil imzayı attı
28.01.2021
0
A+
A-

Fenerbahçe’de bir rüya gerçekleşti ve Mesut Özil artık Sarı Lacivertli forma için ter dökecek. Sarı Lacivertli taraftarlar ne zamandır bu büyük günü bekliyordu. Fenerbahçe’nin, Arsenal’den kadrosuna kattığı süperstar bugün 15.00’te düzenlenen törenle kendisini 3.5 yıllığına Sarı-Lacivertli renklere bağlayan olan imzayı attı. Gerçekleştirilen imza töreninde Başkan Ali Koç, Sportif Direktör Emre Belözoğlu ve Mesut Özil önemli açıklamalarda bulundu.

İlk olarak sözü alan isim Fenerbahçe Başkanı Ali Koç oldu. Sarı Lacivertli kulübün başkanı, “Hem yerel hem yurt dışındaki basın mensuplarını, ekran başındaki tüm Fenerbahçelileri sevgi ve saygıyla selamlıyorum, hoş geldiniz diyorum.” ifadelerini kullanarak herkese hoşgeldin dedi.

“Mesut’un gelişi ile birlikte taraftarımız coşkusunu bizimle paylaştı. Mesut’un da ailemize katılımıyla beraber nice başarılarımız olacaktır. Fenerbahçe’nin Mesut’la, Mesut’un Fenerbahçe ile birlikteliği nasıl oldu. Size açıklayayım.”

“Sizlerde biliyorsunuz Mesut sık sık Fenerbahçe sevgisini dile getirdi. Biz bu transferin başlangıç gününü Mesut’un düğün günü olarak alıyoruz. 7 Haziran 2019… O gün sayın Acun Ilıcalı bir tweet attı ve ‘İnşallah vatan hasretin sona erer Mesut’ dedi.”

Arsene Wenger detayı

“O dönemlerde bu soru geldiğinde ‘Gerçekleşmesi zor ama gerçekleşirse çok güzel olur’ demiştim. O günlerde Londra’ya gittik; yöneticiler, ben ve Acun, farklı zamanlarda yola çıktık ki çok belli olmasın diye. Arsene Wenger’den o kadar olumlu dönüş aldım ki… Sayın Wenger’i, Erol Bulut hocayla görüştürdüm. O da Mesut hakkındaki sorularını sordu. Faydalı bir görüşme oldu.”

“Ben, Selahattin Baki, Emre Belözoğlu ve Acun Ilıcalı, oturduk. Orada bir şey dikkatimi çekti. Mesut, Fenerbahçe’de oynama hayallerinden bahsetti ve bunun için kesinlikle maddi konuları dert etmeyeceğini söyledi. Daha düne kadar gerçekleşmesi rüya olarak görünen bir transferi daha Fenerbahçe gerçekleştirdi.”

Acun Ilıcalı’ya teşekkür

“Mesut Özil’e Fenerbahçe’den çok daha iyi teklifler vardı ancak Özil’in Fenerbahçeli oluşu, Acun Iıcalı’nın Özil ile olan ilişkisi, Acun Ilıcalı’nın Exxen projesi… Mesut Özil’in Fenerbahçe’ye transferinde Acun Ilıcalı’nın çok büyük bir payı vardır, kendisine çok teşekkür ediyorum”

“Mesut kariyeri dünyaya mal olmuş bir yıldız. Dünya Kupası kazanmış bir oyuncu. Real Madrid en iyi oyuncuları arasında yer aldı. Dünya futbolunun son 10 yılında adından söz ettiren Mesut, Fenerbahçe’mize kavuştu. Mesut için bugün balayı bitiyor ve artık iş başlıyor. Adaptasyon sürecini hızla atlatacağına inanıyorum.”

“Mesut Özil’in Fenerbahçe’ye bağlılığını bilmeyenler gelmez, gelemez dediler. Biz bir gün Mesut’un buraya geleceğini biliyorduk. Bu konuda titizlikle çalıştık ve gerçekten iyi bir iş ortaya çıkardık.”

Emre Belözoğlu: Ne mutlu ki bu güzel insan Fenerbahçeli

Başkan Ali Koç’un ardından konuşmaya devam eden isim Fenerbahçe’nin Sportif Direktörü Emre Belözoğlu oldu. Belözoğlu imza töreninde, “Mesut, insani değerleri, mütevazı duruşu, samimice ülkesine bağlılığıyla bütün gençlere örnek olabilecek biri. Ne mutlu ki bu güzel insan Fenerbahçeli.” ifadelerini kullandı.

Emre Belözoğlu açıklamalarında “Bizim çok iyi bir takımımız ve çok iyi bir hocamız var. Mesut’la birlikte çok daha güçleneceğimizi düşünüyorum. Tüm Türkiye, Mesut’u kucaklamak için sabırsızlanıyor. İyi ve kötü günde Mesut’la birlikte olacağız. Ailemize hoş geldin Mesut.” sözlerini söyledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.