kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3847
EURO
35,0605
STERLIN
41,0099
BITCOIN
$70.187
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Hafif yağmur
Cumartesi Kapalı
12°C
Pazar Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Salı orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

Dumlupınar YM’den transfer atakları

Dumlupınar YM’den transfer atakları
09.08.2018
0
A+
A-

Dumlupınar Yeni Malatya’nın yenilerinden Mustafa Tiryaki, Mustafa Denizer ve Hasan Göray, yöneticiler Rüstem İyikal, Mehmet Nasifoğulları ve Yıldıray Karami ile birlikte.

Türk Ligi Birinci Küme’de geçtiğimiz sezon büyük bir başarı gösterip, lig ve kupayı müzesine götüren Dumlupınar Yeni Malatya, bu yıl da büyük hedefler peşinde.

Kadrosunu yenileyip, gençlerimize daha fazla şans vermeyi amaçlayan şampiyon takımın yönetiminde de değişiklikler yaşandı. Başkanlık görevini bu sezon Rüstem İyikal üstlenirken, Asbaşkan ise Mehmet Nasifoğulları oldu. Kulübün KKTC Temsilciliğini ise Tanju Ungör yapacak.

Dumlupınar YM Başkanı Rüstem İyikal.

Futbolcu kadrosunda da önemli değişiklikler yapan Dumlupınar Yeni Malatya, ilk planda 6 yeni futbolcuya imza attırdı. Kapanan Trabzonspor’un golcü ismi Mustafa Tiryaki’nin yanısıra yine aynı takımdan Ridi Curri, Mustafa Azouzi, Mustafa Denizer, kapanan Bağcılar FC’den Solomon Nwobuakei ve Türkmenköy’den Hasan Göray’a lisans imza attırıldı.

Başkan Rüstem İyikal, yeni sezon hazırlıklarının 20 Ağustos’tan itibaren başlayacağını ve özel maçlar ile ideal kadroyu oluşturacaklarını söyledi. Başkan İyikal, bu yıl hedeflerinin de lig ve Federasyon Kupası dışında London Sunday Challenge Cup olduğunu vurguladı. Başkan İyikal, “Almadığımız bir o kupa kalmıştı. Londra’nın bir numaralı kupasını kazanmak en büyük amacımız” şeklinde konuştu.

Yeni transferlerden Hasan Göray, Ridi Curri ve Solomon Nwobuakei, yöneticiler Rüstem İyikal, Yıldıray Karami ve Tanju Ungör’le.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.