kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5860
EURO
35,0186
STERLIN
40,8014
BITCOIN
$64.307
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı bulutlu
9°C
LONDRA
9°C
Parçalı bulutlu
Cumartesi Orta şiddetli yağmur
13°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
18°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
20°C

KKTC’den, TTFF’ye destek

KKTC’den, TTFF’ye destek
26.07.2018
0
A+
A-

 

TTFF Heyeti, Tas Restaurant’taki yemekte Kudret Özersay, Zehra Başaran ve Oya Tuncalı’yla.

Türk Toplumu Futbol Federasyon Yönetim Kurulu (TTFF) ile KKTC Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay biraraya geldi.

Tas Restaurant’ta yapılan yemekli toplantıya TC Londra Büyükelçisi Abdurrahman Bilgiç, TC Londra Başkonsolosu Çınar Ergin ile KKTC Londra Temsilcisi Zehra Başaran ve Eylül ayında göreve başlayacak KKTC’nin yeni Temsilcisi Oya Tuncalı da katıldı. Çok olumlu atmosferde geçen toplantıda Kudret Özersay, TTFF Heyeti’nden faaliyetleri hakkında geniş bilgi aldı. Gençlere yönelik çalışmalara kendilerinin katkı koyabileceklerini söyleyen Özersay,  23 Nisan ve 19 Mayıs tarihlerinde KKTC’ye U14 ve U16 takımlarının davet edilmesi konusunda TTFF ile prensip anlaşmasına vardı.

TTFF Başkanı Serdar Sarı, New River Sports Centre’ın haftanın üç gün kiralanması yolunda KKTC’den de destek istediklerini söyledi. Asbaşkan Osman Ercen ise Kudret Özersay’ın, KKTC’ye dönüş sonrası kendilerini arayarak, görüşme talebinde bulunduğunu da ifade etti.

TC Büyükelçisi Abdurrahman Bilgiç, TTFF Heyeti’ne yemekte büyük ilgi gösterdi.

Yemekte,TC Büyükelçi Abdurrahman Bilgiç ile de görüşen TTFF heyeti, gençlere dönük projeleri için destek istedi. Bilgiç, TTFF Heyeti ile önümüzdeki günler içinde biraraya gelinmesi için davette bulundu. Yemeğe TTFF adına Başkan Serdar Sarı, Asbaşkan Osman Ercen’in yanısıra Yönetim Kurulu üyeleri Ali Perçin, Fikret Gönlübol, Kemal Soyer, İrfan Davulcular, Vice-President Akın Uysal, eski TTFF yöneticilerinden Levent Ruso, Enfield Belediye Meclis Üyesi Mustafa Çetinkaya da katıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.