Site icon Londra Gazete

Gençler Ligi yeniden kuruldu

 

Türk Gençler Ligi’ne ilk kez katılacak olan Göksunspor Genç Takımı.

Türk Toplumu Futbol Federasyonu (TTFF) çatısı altında son yıllarda eski hüviyetinden uzaklaşan Türk Gençler Ligi’nin yeniden güçlü bir yapılanma ile kurulması kesinleşti.

TTFF Başkanı Serdar Sarı ve Asbaşkan Osman Ercen’in Olağan Genel Kurul’da da vurguladığı gibi Türk Gençler Ligi’nin kurulması yolunda verdikleri vaatlere paralel olarak çalışmalar hız kazandı. TTFF’nin geçtiğimiz hafta yaptığı ilk Yönetim Kurulu toplantısında Türk Gençler U14 ve U16 Ligleri’nin resmi olarak yeniden başlatılması kararlaştırıldı. Bu lige katılan takımların saha ve hakem masrafları Federasyon tarafından karşılanacak.

Başkan Serdar Sarı, bu konuda kulüplerle temaslara devam ettiklerini belirterek, takımı olan ve kurmak isteyenlerin kendilerine başvurmalarını istedi. Asbaşkan Osman Ercen de, TTFF’ye bağlı Futbol Akademisi’nin kurulması amacıyla  temasları başlattıklarını kaydetti. Ercen, bu konuda dört altyapı antrenörü ile görüştüklerini, bu konuda en kısa zamanda çalışmaların hız kazanacağını ifade etti.

GÖKSUNSPOR GENÇ TAKIMINI KURDU

Öte yandan bu sezon Türk Ligi İkinci Küme’ye katılma başvurusunda bulunan ve Göksunlu’lar Derneği’nin çatısı altında bulunan Göksunspor Genç Takımı, Türk Gençler Ligi’ne başvuruda bulundu. A takımı da bulunan Göksunspor’un başkanlığını Bülent Ordu yaparken, sportif sorumluluk ise Özgür Aksu tarafından yönetiliyor.

 

 

 

Exit mobile version