kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5148
EURO
34,8406
STERLIN
40,6250
BITCOIN
$61.429
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
12°C
LONDRA
12°C
Hafif yağmur
Cuma Hafif yağmur
10°C
Cumartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Pazar Parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

Diego Costa, Chelsea ile ipleri koparıyor

Premier Lig’de transfer sezonu oldukça hızlı geçiyor. Kulislerde konuşulan ve İngiltere basınına yansıyan transfer dedikodularını sizin için derledik.

Diego Costa, Chelsea ile ipleri koparıyor
01.08.2017
0
A+
A-

Premier Lig’de transfer sezonu oldukça hızlı geçiyor. Kulislerde konuşulan ve İngiltere basınına yansıyan transfer dedikodularını sizin için derledik.

Diego Costa 
Chelsea ile ipleri koparıyor

Sezon öncesi ABD‘deki turnuvaya katılan Chelsea‘de menajer Antonio Conte oyuncularına 1 Ağustos’a kadar izin verirken, takımdan ayrılması gündemde olan İspanyol forvet Diego Costa takımla antrenmanlara katılmayacak. Kendisine kulüp arayan 28 yaşındaki oyuncunun ismi Beşiktaş‘la da geçmesine rağmen, Costa’nın Atletico Madrid ya da Milan‘dan birini tercih edeceği belirtiliyor.
(Marca)

Arsenal’in öncelikli hedefi Lemar

Monaco’dan Thomas Lemar transferinde ısrarcı olan ancak Fransız kulübünün son günlerde görüşmeleri yavaşlatması nedeniyle transferi bitiremeyen Arsenal, Lemar transferinin ardından Jean Micher Seri’yi de kadrosuna katmaya çalışacak. Arsene Wenger‘in Nice’te forma giyen Fildişi Sahilli orta saha oyuncusunun transferine onay verdiği ancak Lemar’ın transferinin öncelikli olduğu belirtiliyor.
(Metro) Arsenal Perez için 13 milyon sterlin istiyor

Öte yandan kadrosunda da yer açmaya çalışan Arsenal, takımdan ayrılması gündemde olan İspanyol forvet Lucas Perez için 13 milyon sterlin istiyor. Perez’le Newcastle United’ın ilgilendiği belirtilirken, Newcastle menajeri Rafa Benitez’in oyuncunun transferi için şu ana kadar herhangi bir resmi teklifte bulunmadığı ifade ediliyor.
(London Evening Standard)

Liverpool’da Coutinho’nun halefi Renato Sanchez

Liverpool menajeri Jurgen KloppBarcelona‘nın 100 milyon sterlinlik bir teklifte bulunduğu Phillippe Coutinho’nun ayrılması durumunda, Bayern Münih‘ten ayrılmak isteyen Renato Sanchez’i gündemlerine alacaklarını açıkladı.
(Mirror)

Conte’nin yeni hedefi Drinkwater

Nemanja Matic’in Manchester United‘a transfer olmasıyla birlikte orta sahaya takviye gerçekleştirmek isteyen Chelsea‘de, teknik direktör Antonio Conte‘nin yeni hedefi Danny Drinkwater. Yeni transfer Bakayoko’nun dizinden geçirdiği ameliyat nedeniyle sezonun ilk haftalarını kaçırma ihtimalinin bulunması nedeniyle bu bölge için takviye isteyen Conte, daha önce N’Golo Kantel ile birlikte Leicester forması giyen ve şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Drinkwater’ı listesine aldı. İtalyan menajerin Drinkwater’ın dışında; Juventus‘tan Alex SandroBayern Münih‘ten Renato Sanchez, Arsenal‘den Oxlade Chamberlain ve Everton‘dan Ross Barkley’le de ilgilendiği belirtiliyor.
(DailyMail)

Juventus, 
Alex Sandro‘yu bırakmıyor

Ancak Chelsea Menajeri Antonio Conte transferin ilk gününden itibaren Alex Sandro‘yla ilgilense de kulübü Juventus, Brezilyalı oyuncuyu bırakmıyor. Conte 26 yaşındaki oyuncuyu transfer etmek istediklerini her fırsatta dile getirse de, Juventus teknik direktörü Massimiliano Allegri oyuncuyu bırakmayacaklarını açıkladı. Brezilyalı oyuncunun Juventus‘a geldiğinden beridir büyük bir gelişim gösterdiğini belirten Allegri, Sandro’nun dünyanın en önemli sol beklerinden biri olduğunu ifade etti.
(Sport Mediaset – DailyStar)

(BBCTÜRKÇE)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.