kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,2191
EURO
35,0314
STERLIN
40,9384
BITCOIN
$66.402
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı az bulutlu
20°C
LONDRA
20°C
Parçalı az bulutlu
Pazartesi Hafif yağmur
15°C
Salı Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
18°C
Çarşamba Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
19°C
Perşembe hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C

İngiliz Büyükelçi’den golf sahalarına övgü

İngiltere’nin Ankara Büyükelçisi Richard Moore, “Dünyanın en iyi golf sahaları Türkiye’de “dedi.

İngiliz Büyükelçi’den golf sahalarına övgü
19.04.2017
0
A+
A-

Turkish Airlines Challenge Tour Golf Turnuvası öncesi 1 profesyonel 3 amatör golfçünün mücadele ettiği Pro-Am Golf Turnuvası’nda mücadele eden İngiltere‘nin Ankara Büyükelçisi Richard Moore, “Dünyanın en iyi golf sahaları Türkiye‘de” dedi.

Antalya‘nın Serik İlçesi’ne bağlı Belekturizm merkezindeki Gloria Golf Kulüp sahasında yarın başlayacak Turkish Airlines Challenge Tour Golf Turnuvası öncesi Pro-Am Golf Turnuvası düzenlendi. 1 profesyonel, 3 amatör golçüden oluşan takımların mücadele ettiği Pro-Am Turnuvası’nda İngiltere‘nin Ankara Büyükelçisi Richard Moore da oynadı.

Richard Moore.

‘DESTEK VERMEK İSTİYORUM’

Büyükelçi Moore, turnuvayla ilgili gazetecilere yaptığı açıklamada, Özellikle Antalya‘da olmaktan çok mutluyum. Maalesef sık sık gelemiyorum. Fakat zaman zaman buraya geliyorum. Belek‘i çok çok beğeniyorum. Özellikle Ahmet Ağaoğlu‘nun turnuvalarına destek vermek istiyorum. Çünkü golf turizmi ve golf sporu Türkiye‘nin turizm sanayiinde çok önemli bir rol oynuyor. Aynı zamanda keyif alıyorum. Genellikle Ankara‘da golf oynayamıyorum. Golf sahası var ama Ankara‘dayken özellikle çok yoğunum. Fırsatım yok. Zaman zaman bir günlüğüne Belek‘e kaçıyorum dedi.

‘İNANILMAZ İYİ GOLF SAHALARI VAR’

İyi bir golf oyuncusu olmadığını aktaran Büyükelçi Moore, Oynamaktan çok keyif alıyorum. 20 senedir golf oynuyorum. Dünya çapında golf oynuyorum. Çünkü Pakistan gibi ülkelerde görev yaptım. Dünyanın en iyi golf sahaları Türkiye‘de. İnanılmaz iyi golf sahaları var. 18 tane golf sahası var, hepsi çok iyi. Herkese lütfen Belek‘e gelin diye söylüyorum. Rakam olarak bilmiyorum ama Türkiye‘ye golf oynamaya gelen çok İngiliz golfçü var. Türkiye çok cazip bir yer diye konuştu. (DHA)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.