kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
STERLIN
40,5683
BITCOIN
$63.858
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı bulutlu
14°C
LONDRA
14°C
Parçalı bulutlu
Cumartesi Orta şiddetli yağmur
11°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
16°C
Salı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
19°C

Cannes Film Festivali başladı… İlk güne damga vuran isimler…

Cannes Film Festivali başladı… İlk güne damga vuran isimler…
17.05.2023
0
A+
A-

Sinema dünyasının en prestijli etkinliklerinden biri olan Cannes Film Festivali başladı. Catherine Zeta Jones, Michael Douglas ve kızları Carys Zeta Douglas kırmızı halıya damga vururken, Johnny Depp de görücüye çıkan filmiyle dakikalarca ayakta alkışlandı. Festivalin ilk gününden çarpıcı görüntüler…

Bu yıl 76. defa düzenlenen ve 16-27 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen Cannes Filim Festivali ilk gününden birbirinden çarpıcı görüntülerle dikkat çekti.

Festivali, jüri üyelerinin kırmızı halıdaki yürüyüşü açtı. Geçen yıl kazandığı ödüllerle festivalin adeta yıldızı olan “Hüzün Üçgeni” filminin yönetmeni Ruben Östlund’un başkanlığında; Brie Larson, Paul Dano, Maryam Touzani, Denis Ménochet, Rungano Nyoni, Atiq Rahimi, Damián Szifrón ve Julia Ducournau jüri üyesi olarak görev aldı.

Jüri üyelerinin eğlenceli kırmızı halı görüntülerinin yanında Zeta Jones ve Douslas’ın kızlarıyla verdikleri pozlar da dikkat çekti.

20 yaşındaki Carys, 2023 Cannes Film Festivali’nin açılış töreninde ebeveynleri Michael Douglas ve Catherine Zeta-Jones’a katıldı.

Etkinlik için, Carys beyaz dantelli bir elbise tercih ederken, annesi Catherine Zeta Jones ise kırmızı dekolteli elbisesiyle göz kamaştırdı.

Anne – kız, Temel İçgüdü, Oyun, Öldüren Cazibe ve son olarak Kominsky Method gibi yapımlarda başrol alan Michael Douglas’a onur ödülünü alırken eşlik etti.

7 DAKİKA BOYUNCA AYAKTA ALKIŞLANDI

Uzun bir süredir eski eşi Amber Heard’ün açtığı davalarla uğraşan ve itibarını temizlemek için çaba sarf eden Johnny Depp, beyaz perdeye yeniden döndü. Depp’in rol aldığı Jeanne Du Barry festivalde görücüye çıktı. Gösterimin sonunda ise Depp, yedi dakika boyunca ayakta alkışlandı. Oyuncu aldığı takdir karşısında da göz yaşlarını tutamadı.

Filmin festivaldeki prömiyeri Amber Heard hayranlarını pek de memnun etmedi ve sosyal medyada filmin festivale dahil edilmesi sert bir şekilde hayranlar tarafından eleştirildi. Ancak Cannes Film Festivali’nin başkanı Thierry Fremaux pazartesi günü gazetecilere konuşurken Depp’in filminin festivalin açılışını yapmasından şu sözlerle bahsetti

“Johnny Depp’in ABD’deki imajını bilmiyorum. Doğrusunu söylemek gerekirse hayatımda tek kuralım var; o da düşünce özgürlüğü ve yasal çerçeve içinde konuşma ve hareket etme özgürlüğüdür. Johnny Depp’in bir filmde oynaması yasaklansaydı ya da film yasaklansaydı, burada bunu konuşuyor olmazdık. Bu tartışma, film Cannes’da duyurulduğunda gündeme geldi; çünkü herkes Johnny’nin Fransa’da bir film çektiğini biliyordu… Neden onu seçtiğini bilmiyorum ama bu, Maïwenn’e sorulması gereken bir soru.”

KIRMIZI H

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.