kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5047
EURO
34,5967
STERLIN
40,4772
BITCOIN
$61.752
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
10°C
LONDRA
10°C
Hafif yağmur
Çarşamba Hafif yağmur
13°C
Perşembe Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Cuma Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Cumartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C

Amber Heard, Johnny Depp’e 10 milyon dolar ödeme emrine itiraz ediyor

Amber Heard, Johnny Depp’e 10 milyon dolar ödeme emrine itiraz ediyor
22.07.2022
0
A+
A-

Oyuncu Amber Heard, Virginia mahkemesinin eski kocası Johnny Depp’e 10 milyon doların üzerinde ödeme yapmasını emreden kararına yeniden itiraz ediyor.

Amber Heard avukatları aracılığıyla Virginia temyiz mahkemesine yaptığı yazılı bildirimde daha önce verilen kararın bozulması için resmen başvuruda bulunmak istediğini bildirdi.

Amber Heard adına yapılan bir yazılı açıklamada, “Mahkemenin adil ve hakkaniyetli bir kararı engelleyen hatalar yaptığına inanıyoruz. Adaleti sağlamak için gerekli atmamız gereken adımlar olduğunu düşünüyoruz ve bu nedenle karara itiraz ediyoruz” denildi.

ABD’li yargıç Penney Azcarate, Amber Heard’ün Johnny Depp’e ödemesi gereken 10 milyon dolar tazminat kararı için yaptığı ilk itirazı geçen hafta reddetmişti.

Yargıç, avukatlar tarafından sunulan gerekçelerin geçersiz olduğuna hükmetmişti.

Heard’ın avukatları, altı haftalık bir duruşmanın hem Heard hem de Depp’in perçinleyici ifadesinin yer aldığı Fairfax ilçe devre mahkemesine belgeler sundu.

Belge, Virginia temyiz mahkemesine, Heard’ın kararı temyize götürmeyi planlamasının yanı sıra, Heard’ın kararı iptal etme ve davayı reddetme veya yeni bir duruşma emri verme talebini reddetmek de dahil olmak üzere, yargıcın karardan sonra verdiği kararları bildiriyor.

Ne olmuştu?

Depp, Aralık 2018 tarihinde Washington Post’ta kendisini “aile içi istismarı temsil eden halka açık bir figür” olarak tanımladığı içinHeard’a iftira davası açtı.

Depp’in avukatları, Depp’in adından hiç söz edilmemesine rağmen, makale tarafından karalandığını iddia etti.

Heard, Depp’in eski avukatının, Depp’in taciz iddialarını alenen bir aldatmaca olarak nitelendirerek onu karaladığını iddia ederek karşı davalar açtı.

Jüri, Heard’ın Depp’e 10 milyon dolar tazminat ve 5 milyon dolar cezai tazminat ödemesine karar verdi.

Cezai tazminat, eyalet sınırı altında 350 bin dolara düşürüldü.

Buna karşılık, karşı dava açan Heard’e ise Depp tarafından 2 milyon dolar ödenmesine hükmedildi.

 

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.