kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
STERLIN
40,1714
BITCOIN
$64.116
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
10°C
LONDRA
10°C
Hafif yağmur
Cumartesi Parçalı bulutlu
10°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Pazartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Salı parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C

Jennifer Lopez ve Ben Affleck 20 yıl sonra evlendi

Jennifer Lopez ve Ben Affleck 20 yıl sonra evlendi
18.07.2022
0
A+
A-

Seneler sonra yeniden bir araya gelen Jennifer Lopez ve Ben Affleck, Las Vegas’ta evlendi. Çiftin bu özel gününden detayları ise Jennifer Lopez paylaştı. Jennifer Lopez ve Ben Affleck, 20 yıl gecikmeli olsa da nihayet mutlu sona ulaşmayı başardı. Çiftin bir araya gelmesi kadar düğün haberleri de hayranlarını sevindirdi. Bu özel günden detayları ise Jennifer Lopez bir blog gönderisinde paylaştı.

Las Vegas’ta gerçekleşen düğünde Jennifer Lopez, biri eski bir filmden diğeri ise Zuhair Murad seçimi olmak üzere iki elbise giydi. Ben Affleck ise kendi dolabından bir ceket giydi.“Hayal edebileceğiniz en iyi tanıklarla, eski bir filmden bir elbise ve Ben’in dolabından bir ceketle, küçük şapelde kendi yeminimizi okuduk ve birbirimize takacağımız yüzükleri verdik.Uzun zaman önce kurduğumuz hayal, çok çok uzun bir zamandan sonra gerçeğe dönüştü.”

Lopez, bu özel günü için ünlü saç tasarımcısı Chris Appleton ile çalıştı ve tören için sade bir görünüm tercih etti. Düğün, çiftin nişanlarını iptal etmelerinden yaklaşık 20 yıl sonra gerçekleşti. O zamanlar, medyanın yoğun ilgisi altında kalan çift, paparazzileri kandırmak için çeşitli yerlerde görünmeleri için yem gelinler kiralamışlardı. Bu sefer ise çift, samimi bir tören için çocuklarıyla birlikte kaçtı.

218 milyon takipçisi olan Lopez, düğünün ertesinde yataktan paylaştığı bir fotoğrafla evlendiklerini doğrularken, detaylar için de OnTheJLO isimli bloguna yönlendirdi. People’ın haberine göre, tören oldukça küçüktü ve Lopez’in çocukları ve annesi katıldı.

Jennifer Lopez, ayrıca Affleck’in soyadını alacak. Clark County Kayıt Bürosu, pop yıldızının adını ‘Jennifer Affleck’ olarak değiştireceğini gösteriyor. Ancak evlilik cüzdanı henüz dosyalanmadı. Clark County Clerk’s Office’e göre, evlilik görevlilerinin belgeyi dosyalama için ofislerine teslim etmeleri için 10 iş günü var.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.