kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,4567
EURO
34,7928
STERLIN
40,5883
BITCOIN
$63.913
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı bulutlu
14°C
LONDRA
14°C
Parçalı bulutlu
Cumartesi Orta şiddetli yağmur
11°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
16°C
Salı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
19°C

Amber Heard, karar sonrası ilk kez konuştu

Amber Heard, karar sonrası ilk kez konuştu
14.06.2022
0
A+
A-

Milyonların canlı olarak takip ettiği Depp-Heard davasının sonuçlanmasının ardından davayı kaybeden Amber Heard ilk kez konuştu; “adil bir şekilde temsil edilmediğini” söyledi.

Eski eşi Johnny Depp’in kendisine açtığı “karalama” davasını kaybeden ve dava süreci canlı olarak milyonlarca kişi tarafından takip edilen oyuncu Amber Heard, karar sonrası ilk kez Amerikan NBC televizyonuna konuştu. Heard davanın sosyal medyada “adil bir şekilde temsil edilmediğini” savundu.

NBC’nin tamamı bu hafta yayınlanacak olan röportajdan yayınladığı kısa bölümde Heard “Hiç kimsenin benim hakkımda ne düşündüğünü ya da kendi şahsi evimde, evliliğimde, kapalı kapılar ardından yaşananlara dair yargılarını önemsemiyorum. İnsanların bunları bilmesi gerektiğini de düşünmüyorum, bu yüzden bunları kişisel algılamıyorum. Ancak bütün bu nefret ve kötü sözleri hak ettiğimi, yalan söylediğimi düşünen insanlar bile gözlerimin içine bakarak bu davanın sosyal medyada adil bir şekilde temsil edildiğini söyleyemez. Bana bunun adil olduğunu söyleyemezsiniz” dedi.

Heard, kararından ve Depp’in söylediklerine inanmalarından ötürü jüriyi suçlamadığını da ekledi. ABD’nin Virginia eyaletinde görülen ve 3 hafta süren dava sonunda mahkeme, Heard’ün ev işi şiddet iddialarının “karalayıcı ve yanlış” olduğuna karar vermişti. Canlı yayınlanan davayı milyonlarca kişi takip etmiş, sosyal medya platformlarında, özellikle TikTok’ta Depp’in bazı videoları milyarlarca kez izlenmişti.

Süreç boyunca sosyal medyada Heard’e karşı nefret dolu paylaşımlar yapıldı. NBC sunucusu Savannah Guthrie’nin jürinin kendisinin yalan söylediğine hükmetmesini hatırlatması üzerine Heard “Nasıl bu sonuca ulaşabilirler? Nasıl 3 buçuk hafta boyunca beni dinledikten sonra ağzımdan çıkan tek bir kelimeye inanmazlar? Onları suçlamıyorum, hatta anlıyorum. O [Johnny Depp] çok sevilen bir isim ve insanlar onu tanıyormuş gibi hissediyor. O çok iyi bir aktör” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.