kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5869
EURO
34,8379
STERLIN
40,5336
BITCOIN
$64.531
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
11°C
LONDRA
11°C
Hafif yağmur
Cumartesi Parçalı az bulutlu
10°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C

Taciz iddiasıyla ortalığı karıştıran Katar Prensi’nin eski eşi Kasia Gallanio, yatağında ölü bulundu

Taciz iddiasıyla ortalığı karıştıran Katar Prensi’nin eski eşi Kasia Gallanio, yatağında ölü bulundu
01.06.2022
0
A+
A-

Katar prensi Abdülaziz bin Halife Al Sani’nin eski eşi Kasia Gallanio, İspanya’nın Marbella kentindeki evinde yatakta ölü bulundu. Sosyal medyayı aktif bir biçimde kullanan 45 yaşındaki Gallanio’nun ölümünün “Eski eşim çocuklarımı taciz ediyordu” açıklamasından sonra gelmesi şüpheleri artırdı.

Katar emirinin amcası Abdülaziz bin Halife Al Sani’nin eski eşi Kasia Gallanio, “Eski kocam çocuklarımıza uygunsuz dokunuyordu” iddiasından sonra İspanya’nın Marbella kentinde ölü bulundu.

AŞIRI DOZDAN HAYATINI KAYBETTİ

2004 yılında tanışan ve 3 çocuk sahibi olduktan sonra sancılı bir boşanma süreci geçiren Polonya asıllı Gallanio’nun aşırı dozdan uyuşturucu alarak yaşamını yitirmesi sonrasında gözler milyarder Katar prensine çevrildi

BEDENİNDE HİÇBİR FİZİKSEL YARA İZİ YOK

Gallanio’nun açıklamaları sonrasında ölü bulunduğunu açıklayan yetkililer genç kadının bedeninde hiçbir fiziksel yara ve iz olmadığını duyurdu.

TACİZ İDDİASINI KATARLI YETKİLİLER YALANLADI AMA…

Marbella’daki evindeki yatakta ölü bulunan Gallanio ölmeden önce sosyal medyayı aktif bir biçimde kullanıyordu. Gallanio’nun Katar Prensi’nin çocuklarını taciz ettiğine yönelik iddialarını ise Katarlı yetkililer yalanlamıştı.

BİRKAÇ AYDIR HASTANEDE TEDAVİ GÖRÜYORDU

İspanya’nın çok okunan gazetelerinden El Pais, Gallanio’nun en küçük kızının annesine ulaşamaması sonrasında İspanyol polisiyle temasa geçtiğini ve bu şekilde 45 yaşındaki Gallanio’nun cansız bedenine ulaşıldığını aktardı. Fransız Le Parisien gazetesi ise, Paris mahkemesinin 19 Mayıs’ta Gallanio’nun nafaka taleplerini reddettiğini ve genç kadının birkaç aydır hastanede tedavi olduğunu aktardı. Fransız gazetesi, Gallanio’nun sinir krizleri geçirdiğini yazdı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.